orlovi 593 Napisano Jul 21 Stara Garda, 274 postova Motocikl: VARADERO 1000 PGM-FI Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem,po normalnoj ceni,deklu namotaja paljenja.Leva strana Honda CBR 900 RR SC33.. Moze i varena ali da je upotrebljiv. Moze sms na 060 0815261.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Havarisan 167 Napisano Jul 21 Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan Koja je normalna cena? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
orlovi 593 Napisano Jul 21 Stara Garda, 274 postova Motocikl: VARADERO 1000 PGM-FI Prijavi odgovor kao problematičan Pa trazip covek,da ga ne imenujem,120e. Mislim da je 50,60e ok cena. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4249 Napisano Jul 21 motoras, 2454 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Realno je pola od onog šta se traži na KP. Primer iz oglasa : viljuška za zzr1100 - 500 evra sa čeljustima ,plus diskovi 100 evra. Ja platio sve 300 evra - vile, heble, čeljusti, creva, diskovi, točak, brava. Govorim o delovima koji su u izuzetnom stanju polovni. Kod nas ima dosta delova koji su sa slupanih, loše održavanih i mučenih motora. Nije moguće naći vile usd u dobrom stanju, vareni točkovi, diskovi potrošeni, hladnjaci krivi i krpljeni... Ako je moguće treba uzimati sa stranaca koji nemaju mogućnost registracije ili da je neki kvar u segmentu koji nama nije bitan. Ja sam dve godine cekao delove da se pojave da mi sve odgovara i mogu da kažem da je vredelo.i Cenovno i po kvalitetu. Zao mi je sto nisam uzeo i frajlauf sa tog motora, mada sam našao već u Nemačkoj pa cu rešiti na taj način. Odoh ja u totalni off. Sorry... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Havarisan 167 Napisano Jul 21 Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja dobru za normalnu cenu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
orlovi 593 Napisano Jul 22 Stara Garda, 274 postova Motocikl: VARADERO 1000 PGM-FI Prijavi odgovor kao problematičan Koliko? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Havarisan 167 Napisano Jul 22 Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan 6000 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...