Sale_XT 988 Napisano Jul 11 (promenjeno) Zainteresovan, 442 postova Lokacija: SIRMIVM Motocikl: Yamaha XT 660 R Yamaha XT 660 X Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem po razumnoj ceni (posto su ljudi malo prolupali sa ciframa) polovan Tajmen,Musky,Nelt 506 S ili sličan plastični čamac bitno mi je da ima prednju komoru gde moze da stane stolica i pribor za pecanje. Ako neko zna ili ima prijatelja pecarośa u nekoj marini posto su na oglasima cene polovnih iste ili više nego novi čamci. Takodje bih uzeo i četvorotaktnu Hondu ili Yamahu 8 ks Promenio Jul 11 član Sale_XT Greska 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sale_XT 988 Napisano Jul 20 Zainteresovan, 442 postova Lokacija: SIRMIVM Motocikl: Yamaha XT 660 R Yamaha XT 660 X Prijavi odgovor kao problematičan lock 8 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
raps 1408 Napisano Jul 20 Zainteresovan, 460 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: kawasaki zephyr 550 Prijavi odgovor kao problematičan Musky? Cene ih kao zlato, sto stariji to su skuplji... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sale_XT 988 Napisano Jul 21 (promenjeno) Zainteresovan, 442 postova Lokacija: SIRMIVM Motocikl: Yamaha XT 660 R Yamaha XT 660 X Prijavi odgovor kao problematičan Jeste Musky,pre njega sam imao Tajmen koji je blizanac,pa cu konacno moci da utvrdim koji je bolji i da li ima razlike. Strasno je koliko su poskupeli,Tajmen bio 1600 sad je 2400 e imao sam srece da nadjem camac koji nije bio spustan u vodu po staroj ceni... Promenio Jul 21 član Sale_XT 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
raps 1408 Napisano Jul 21 Zainteresovan, 460 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: kawasaki zephyr 550 Prijavi odgovor kao problematičan Super si prosao. U zdravlju da te sluzi. Ajd sto su novi camci poskupeli, ali polovni pa to je ludilo mozga. Pogotovo ovi sto prodaju motor i camac u kompletu. Sve to staro 10-15 (nekad i vise godina, pogotovo motori) a u ceni kompleta jednu stvar mozes da uzmes novu a druga 40-50% cene novog... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...