vtomic85 101 Napisano Jul 10 (promenjeno) U prolazu, 48 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Mustang 125cc Prijavi odgovor kao problematičan Trio Mustang XRS 125cc, kupljen pre 4 meseca, prešao malo preko 4000 km, redovno servisiran u ovlašćenom servisu (Frenky motors) na Čukaričkoj padini. Pri svakom servisu je menjano ulje i, kako oni kažu, kompletan motor je pregledan i za sad nisu videli da je bilo šta za popravku ili zamenu. Od pre par dana sam primetio da pri malom gasu (mislim da ga zavrnem jedva osminu kruga) hoće da se "guši". Ako stoji u mestu i treba da krenem, treba mi malo jači gas. Ako ga vozim, pa skroz pustim gas i zatim ga opet tako malo zavrnem, opet se guši i počinje pomalo da usporava. Dakle, dešava se pri bilo kojoj brzini. Drugih simptoma nema, kad dam jači gas ide skroz normalno, ubrzanje i max brzina su isti kao i ranije, potrošnja takođe. Osim što me pomalo nervira, par puta sam zamalo pao kada tako malo dodam gas u krivini, jer očekujem da će da "povuče", a on se uguši dok je još uvek nagnut. Šta mislite? (osim da se ne pravim pametan i da ga odvezem u servis ) Promenio Jul 10 član vtomic85 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 10959 Napisano Jul 10 Ne silazi, 2186 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Odvezi,mozda je prljav carburator. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Štef 969 Napisano Jul 11 BJB Maxi Scooter Club, 1019 postova Lokacija: Beograd, Rakovica, Skojevsko naselje Motocikl: Yamaha Majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je fabrička boljka, vozim jedan na dostavi, ima isti problem. Kod mene je krenulo sa visokim ler gasom, pa je to smanjeno, ali je ostalo gušenje.Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vtomic85 101 Napisano Avgust 3 U prolazu, 48 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Mustang 125cc Prijavi odgovor kao problematičan Bio na redovnom servisu, zamenili svećicu, deluje mi da bolje radi ali čini mi se da nije baš 100% otklonjen problem... Nem' pojma, nisam pametan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vtomic85 101 Napisano Septembar 20 U prolazu, 48 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Mustang 125cc Prijavi odgovor kao problematičan Prođe još 1500 km, i dalje se gušio. Ponovo rađen servis, ovaj put su mu očistili karburator i više ne primećujem problem. Malo mu je jači ler gas prvih minut-dva kad se ujutru upali, posle toga sve super. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 10959 Napisano Septembar 21 Ne silazi, 2186 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Nazalost pratice ga to uvek.Kinesi karburator u kombinaciji sa nasim gorivom.Ja sam ranije filtrirao gorivo pre sipanja u rezervoar. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vtomic85 101 Napisano Septembar 27 U prolazu, 48 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Mustang 125cc Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam ga već dovoljno razmazio, sipam mu GDrive 100... Još samo fali da mu procedim i dodam malo meda i limuna. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 10959 Napisano Septembar 27 Ne silazi, 2186 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Gorivo je prljavo ima svasta,a dizne su male. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...