PredragM 31 Napisano Jul 7, 2024 U prolazu, 44 postova Lokacija: Becej Motocikl: Honda CBR 929 RR Prijavi odgovor kao problematičan Kako ocitati gresku Honda CBR 929 RR , Danas se javio jedan mali problem , motor se vozio sve normalno , dosao kuci parkirao 20 min kaasnije , upalim on spusti obrtaje ugasi se , opet ponovim , dodam malo gasa kad upalim , 2 -3 x malko jaci gas u mestu , stabilizuje obrtaje . Dok sam vozio primetio sam na nekom obrtaju otp 3500-4000rpm da se upali crvena lampica i motor kao da dobije zvuk rezanja "kao karbovi kad nalivaju" samo ne puca iz auspuha . Nema blinkanja greske , ali sam negde nacuo da navodno moze bakarnom zicom da se prespoji neki dzek ispod sedista i onda pokaze gresku . Ja sumnjam na exup ventil tj klapnu , ali dok ne ocitam gresku ne bi nista dirao . Svaka pomoc je dobro dosla . Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6786 Napisano Jul 8, 2024 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Ako znaš koji je džek, prespoj ga. Bez kontakta. Kada okreneš ključ, bez paljenja..posmatraj šta radi FI lampica. Ako se upali i ostane upaljena..onda je sve ok. Ako počne da žmirka, moraš da obratiš pažnju kako to radi. Npr.....blink, blink, blink....greška broj 3 (ne znam dal postoji, čisto primer) Onda recimo...bliiiiiink (malo duže ostane upaljeno)..pa, blink, blink...to je 12. Znači duže zadržavanje 10, kratko 1... Onda nađeš za tvoj model šta koji broj znači i to će ti reći (otprilike) gde je problem. Može da bude i više grešaka, koje se prikazuju jedna za drugom...ali ide i pauza između brojanja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grnca 1310 Napisano Jul 8, 2024 Vinyl rider, 824 postova Lokacija: Зрењанин, хоме оф тхе ДАНИ ПИВА Motocikl: VFR 800fi INTERCEPTOR the big red bee ; ДОНГО - руска машина - дрвена осовина Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, pronto je napisao: Ako znaš koji je džek, prespoj ga. Bez kontakta. Kada okreneš ključ, bez paljenja..posmatraj šta radi FI lampica. Ako se upali i ostane upaljena..onda je sve ok. Ako počne da žmirka, moraš da obratiš pažnju kako to radi. Npr.....blink, blink, blink....greška broj 3 (ne znam dal postoji, čisto primer) Onda recimo...bliiiiiink (malo duže ostane upaljeno)..pa, blink, blink...to je 12. Znači duže zadržavanje 10, kratko 1... Onda nađeš za tvoj model šta koji broj znači i to će ti reći (otprilike) gde je problem. Može da bude i više grešaka, koje se prikazuju jedna za drugom...ali ide i pauza između brojanja. Sve navedeno poslusaj i uradi tako ALI PRVO pronadji u manualu gde i koji dzek - Honda to lepo navede i objasni u sitna crevca. Ja imam manual za VFR a verovatno se razlikuju. Bukvalno uzmes jednu spajalicu ili parce zice i kratko spojis - kod mene je dzek sa vise kontakata i navedeno je koji od njih se spajaju !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PredragM 31 Napisano Jul 21, 2024 U prolazu, 44 postova Lokacija: Becej Motocikl: Honda CBR 929 RR Prijavi odgovor kao problematičan On 7/8/2024 at 10:13 AM, Grnca said: Sve navedeno poslusaj i uradi tako ALI PRVO pronadji u manualu gde i koji dzek - Honda to lepo navede i objasni u sitna crevca. Ja imam manual za VFR a verovatno se razlikuju. Bukvalno uzmes jednu spajalicu ili parce zice i kratko spojis - kod mene je dzek sa vise kontakata i navedeno je koji od njih se spajaju !!! To sam trazio po netu , ali nigde , svi kazu da blinka odma greska , tabelu sa kodovima imam msm br blinkanja. Nego sutredan kad sam upalio motor sve normalno radi , al sam se setio drugar je na TDM 900 pre 15 tak dana slican problem imao , kad se motor ohladio dobro od tad do danas sve normalno . Pricao sam sa par ljudi iz servisa , kazu hoce da zabrljavi neki senzor ili nesto , od vrucine i toplote agregata . Desava se ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...