slobasuper9 2295 Napisano Jul 7, 2024 Drug član, 999 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NEMAM Prijavi odgovor kao problematičan Nadam se da neko sa foruma zna čiji je motor ili ima kontakt vlasnika. Ostavio je ključ u bravi. Sad sam prošao, bilo mi glupo da uzmem ključ iz motora...nisam znao šta da radim. BMW F650 ČA 03-694 Ne bi ovda javno lokaciju motora da pišem...Beograd je u pitanju. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8381 Napisano Jul 7, 2024 Solo Rider, 3207 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Узми....закључај и остави број телефона Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slobasuper9 2295 Napisano Jul 7, 2024 Drug član, 999 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NEMAM Prijavi odgovor kao problematičan Sad ću to i da uradim, ako vlasnik nije već sišao da uzme.Ja sam tako na autu jednom i to sa spoljne strane vrata. Neko uzeo i ostavio u trafiku. 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...