cikamike 688 Napisano Jul 5, 2024 (promenjeno) Svrati ponekad, 375 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Triumph Tiger Sport 660 Prijavi odgovor kao problematičan Šta nosite na plus 35? Ovo bi možda mogao da bude deo odgovora: Spidi Base-1 Armor mesh. I ne može biti više mesh od ovoga. Obučena par puta u gradu ispod shell jakne... Kao nova, dolazi standardno sa protektorima na ramenima i laktovima. Protektori za grudi i leđa se kupuju odvojeno. Za forum 50e Veličina XL, ali bliža je L veličini (broj 50, 52, radi orjentacije). Možda sam koju reč više napisao ovde: https://www.kupujemprodajem.com/motocikli-oprema-i-delovi/odeca/spidi-base-1-armor-mesh-jakna-xl/oglas/168699408?utm_source=kp&utm_medium=interfejs&utm_campaign=social_share&utm_content=oglas Promenio Jul 5, 2024 član cikamike Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bole37 5562 Napisano Jul 5, 2024 Drug član, 829 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sashac XJR 1300 black demon. Prijavi odgovor kao problematičan Dodjem sutra da je probam. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cikamike 688 Napisano Jul 5, 2024 Svrati ponekad, 375 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Triumph Tiger Sport 660 Prijavi odgovor kao problematičan Rezervisem za @Bole37 Jedino sto sutra nisam tu. Saljem poruku sa brojem telefona, pa se dogovaramo za dalje... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugiman 729 Napisano Jul 6, 2024 BJB Maxi Scooter Club, 952 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan Ako kolega odustane, ja bih se prijavio kao sledeci Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
No_LiMiT 81 Napisano Jul 6, 2024 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: BG/PG/BD Motocikl: Honda CBR600RR Prijavi odgovor kao problematičan I ja kao treci Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bole37 5562 Napisano Jul 7, 2024 Drug član, 829 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sashac XJR 1300 black demon. Prijavi odgovor kao problematičan Kupio ja. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cikamike 688 Napisano Jul 7, 2024 Svrati ponekad, 375 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Triumph Tiger Sport 660 Prijavi odgovor kao problematičan Leglo Saletu ka saliveno... Zahvaljujem i ostalim kolegama na interesovanju! Lock Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...