Vitez Koja 217 Napisano Jul 5 Zainteresovan, 185 postova Lokacija: Selevac Motocikl: F800GS Prijavi odgovor kao problematičan Da li ima neko na prodaju zega bocke kofere? Za njih imam nosace. Ili ako neko ima origina vario kofere sa nosacima po normalnoj ceni ako je moguce nasao sam za 400-500€ ali iskreno za te pare cu i dalje da vozim u bocnim torbama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vitez Koja 217 Napisano Octobar 4 Zainteresovan, 185 postova Lokacija: Selevac Motocikl: F800GS Prijavi odgovor kao problematičan I dalje trazim moze i ako ima negdr u Nemackoj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4744 Napisano Octobar 5 Ne silazi, 5545 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Ako tražiš Touratech Zega kofere, onda ti naslov ne valja. Nisu namenski za određeni motor. U tom slučaju bolje bi pristajao naslov "Touratech Zega" koferi - kupujem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vitez Koja 217 Napisano Octobar 6 Zainteresovan, 185 postova Lokacija: Selevac Motocikl: F800GS Prijavi odgovor kao problematičan On 5. 10. 2024. at 11:28, doktor je napisao: Ako tražiš Touratech Zega kofere, onda ti naslov ne valja. Nisu namenski za određeni motor. U tom slučaju bolje bi pristajao naslov "Touratech Zega" koferi - kupujem. Ovakvi su mi nosaci na motoru, i kaze mi da su bili Touratech Zega koferi, ali ih je prodao odvojeno. Pa ja sad jurim takve ili fabricke sa nosacina Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...