Andrej_Hotstepper 7264 Napisano Jun 26 (promenjeno) Drug član, 3025 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Na prodaju Yamaha Diversion 600F 2012. 62.000km 4950e i podložno dogovoru. Motor je u NS. 069/3232-555 Promenio Jun 26 član Andrej_Hotstepper 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7264 Napisano Jun 26 Drug član, 3025 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan ... E sad... Motor je od mog drugara, on je rešio da se oženi i to na Tajlandu (osoba je ženskog pola, da znam, i mi smo to pitali), nama je ostavio motor i rekao prodajte. Punomoć je dao svom ocu tako da problema oko prevoda nema, i prevod je obavezan odma. Ja motor vozam već evo drugu nedelju, meni se jako svideo Motor je kod njega bio samo godinu dana i servise mu je radio @abarth_maniac@abarth_maniac, mada mislim da nije nešto puno bilo osim potrošnog, Ranko bolje zna. Motor ima ogrebotine sa sastrane, jer je nekoliko puta ispušten u mestu - vlasnik je metar i po, i koji cenat.. Vise mu noge s njega.. Štaš'.. Inače je ljudina u duši Nosač kofera i ovo za telefon ne idu uz motor, to je rekao da mu skinem, mrzelo pre slikanja. Za ostalo, tu sam. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjordjeMijailovic 2644 Napisano Jun 26 Strucnjak, 1631 postova Lokacija: Novi Sad - Šabac Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Sjajno motorce! Najvise kilometara predjoh na slicnom. Cesto mi zao sto ga vise nemam. Video sam ovaj primerak kod @abarth_maniac. Da mi nije zena zabranila asfalt, jako bih se razmislio da ga kupim. Srecna prodaja! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...