zemunac72 1453 Napisano Jun 23 munZe konZa, 765 postova Lokacija: Zemun Motocikl: R1200GS adventure Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem novu gumu. Kupljena pre mesec dana u Platneru,placena nepunih 29000,jos uvek u celofanu. Prodao sam motor za koji je bila spremna. Cena 23000rsd Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zemunac72 1453 Napisano Jun 27 munZe konZa, 765 postova Lokacija: Zemun Motocikl: R1200GS adventure Prijavi odgovor kao problematičan 20000rsd Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zemunac72 1453 Napisano Jul 5 munZe konZa, 765 postova Lokacija: Zemun Motocikl: R1200GS adventure Prijavi odgovor kao problematičan 150e fiksno. Nece ici nize. Ako se ne proda,poklonicu je nekom od prijatelja. Za ove pare nigde ne moze da se kupi nova guma. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4265 Napisano Jul 5 (promenjeno) motoras, 2461 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan De si druže ! Ps: u opšte ne odgovara za moj motor. Samo sam hteo da se našalim. Promenio Jul 5 član stari roker 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 1723 Napisano Jul 8 Drug član, 1212 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan On 5. 7. 2024. at 15:45, zemunac72 je napisao: 150e fiksno. Nece ici nize. Ako se ne proda,poklonicu je nekom od prijatelja. Za ove pare nigde ne moze da se kupi nova guma. Zdravo, može li neki kontakt u vezi gume Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zemunac72 1453 Napisano Jul 10 munZe konZa, 765 postova Lokacija: Zemun Motocikl: R1200GS adventure Prijavi odgovor kao problematičan Prodato 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...