Dzoni1991 57 Napisano Jun 22 Svrati ponekad, 117 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda nc700x Prijavi odgovor kao problematičan Drage kolege, Ukoliko neko poznaje ili zna nekoga ko rentira garažu na Lekinom Brdu/Šumice neka se nadoveže u temi. Voleo bih da bude garažno mesto da mogu eventualno automobil i motor da stanu, ne preferiram klackalice, ali i to dolazi u obzir ukoliko ne nađem da mi odgovara garaža. Možete ovde u temi pisati ili mi se javiti u privatnu poruku. Hvala unapred, Pozz! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gost Napisano Jul 1 Prijavi odgovor kao problematičan Ziveo tamo godinu dana. Uzas...Ko zivi u zgradi, bas ozbiljan problem sa garazama i parking mestima inace. Secam se da sam uvek bio pod nekom nervozom i stresom kad treba da nadjem parking. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzoni1991 57 Napisano Jul 2 Svrati ponekad, 117 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda nc700x Prijavi odgovor kao problematičan Tako je, zato i tražim garažu da budem mirniji i da nema nervoze. I dalje aktuelno, ako neko poznaje nekoga ili izdaje javite se Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzoni1991 57 Napisano Jul 14 Svrati ponekad, 117 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda nc700x Prijavi odgovor kao problematičan Up Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...