bracoo 6 Napisano Februar 3, 2009 U prolazu, 3 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Gilera RX 125 Arizona Prijavi odgovor kao problematičan Pozzdrav forumasi,zovem se Bratislav i dolazim iz Cacka.Imam 24 i nisam se do skora preterano interesovao za motore ali posto su mi deda i cale bili rokeri i vozili bmw e,(a krv nije voda)poceo sam da se interesujem i ja.Nadam se da ce te mi pomoci oko izbora makine,i svih ostalih stvari sto ide uz to.Da ne zaboravim imam tomosa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jodi 94 Napisano Februar 3, 2009 Svrati ponekad, 126 postova Lokacija: Grac, Austrija Motocikl: Z650RS Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao i jos bolje nasao svoju novu strast (koja ce te nadam se obuzeti dozivotno)! ;-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZiZ 0 Napisano Februar 3, 2009 U prolazu, 25 postova Lokacija: Banja Koviljača Prijavi odgovor kao problematičan Dobro došao. Pozdrav od mene Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komita 6 Napisano Februar 3, 2009 U prolazu, 81 postova Motocikl: Yamaha Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao zemljače, veruj mi veoma lako se postaje bikeholičar. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki59 141 Napisano Februar 3, 2009 Zainteresovan, 699 postova Lokacija: Srce Srbije pod jakim infarktom-Kosovska Mitrovica Motocikl: Tomos APN6-82,BMW R 1150 RT-03,Kawasaki EN 500-94 Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo Bratislave Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rale-Ča 526 Napisano Februar 3, 2009 Svrati ponekad, 247 postova Lokacija: CACAK Motocikl: Suzuki GSXR Prijavi odgovor kao problematičan Dobro dosao zemljace Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fireclaw94 1 Napisano Februar 3, 2009 U prolazu, 99 postova Lokacija: Backa Topola Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AHILIJE 0 Napisano Februar 3, 2009 U prolazu, 4 postova Lokacija: Arilje Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao zemljak Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BATANNN 5 Napisano Februar 3, 2009 Svrati ponekad, 111 postova Lokacija: SRPSKO SARAJEVO Motocikl: yamaha r1 06,yamaha raptor yfz 450,TRIKE BUBA 1200,kawasaki klr 600,kawasaki zxr 750 streetfighter Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav bracco Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nemo 3165 Napisano Februar 3, 2009 Drug član, 1065 postova Lokacija: Ljubljana Motocikl: BMW GS 1200 LC ADV Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao, samo ti sledi dedu i tatu, nećeš promašiti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3330 Napisano Februar 3, 2009 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5461 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav imenjace i nadimenjace!Dobro nam dosao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zo_lee 64 Napisano Februar 3, 2009 Svrati ponekad, 286 postova Lokacija: KULA Motocikl: Kinroad 250 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodoshao ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laki91 0 Napisano Februar 3, 2009 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RS 132 Napisano Februar 5, 2009 Safety bike, 954 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: nekad RS250 i AA500 Prijavi odgovor kao problematičan Zdravoooooooo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...