Lukac 1412 Napisano Jun 7, 2024 (promenjeno) onaj koji oblikuje, 357 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Samo menjam ko ciga konja Prijavi odgovor kao problematičan Posto nisam siguran da cu prodati Guzzija, prinudjen sam da (u nedostatku para) ponudim i moj VFR. Sad sam produzio registraciju , na mom je imenu, pali radi ide, vracen original izduv i skinut Wingrack.Malo mi je mnogo da ovoj lopovskoj drzavi placam 5 registracija,ne bih piskarao puno koga interesuje neka zove , fiksno 2700e, Dragan 063 339530 Promenio Jun 7, 2024 član Lukac Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lukac 1412 Napisano Jun 7, 2024 onaj koji oblikuje, 357 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Samo menjam ko ciga konja Prijavi odgovor kao problematičan 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lukac 1412 Napisano Jun 7, 2024 onaj koji oblikuje, 357 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Samo menjam ko ciga konja Prijavi odgovor kao problematičan 2 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lukac 1412 Napisano Jun 12, 2024 onaj koji oblikuje, 357 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Samo menjam ko ciga konja Prijavi odgovor kao problematičan Ostavljamo VFR za ovo leto pa zakljucavam oglas, hvala. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...