zemunac72 1453 Napisano Jun 4, 2024 munZe konZa, 765 postova Lokacija: Zemun Motocikl: R1200GS adventure Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem moju vernu plavusu. Neplanirano i iznenada je kupljen drugi motor http://www.polovniautomobili.com/motori/24076333/honda-xl1000v-varadero 4 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bole37 5574 Napisano Jun 4, 2024 Drug član, 839 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sashac XJR 1300 black demon. Prijavi odgovor kao problematičan Zemunac ludji si od mene... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gost Napisano Jun 4, 2024 Prijavi odgovor kao problematičan Cena je takva kakva je, ali da li moze ovako nesto za manje para? Pa verovatno da ne moze. Bar znas kad kupis da te nece boleti glava. I to su oni forumaski motori u koje je mnogo ulozeno i koje vredi platiti koju stotku vise... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zemunac72 1453 Napisano Jun 4, 2024 (promenjeno) munZe konZa, 765 postova Lokacija: Zemun Motocikl: R1200GS adventure Prijavi odgovor kao problematičan pre 33 minuta, Pingvin37 je napisao: Cena je takva kakva je, ali da li moze ovako nesto za manje para? Necu da racunam redovna odrzavanja,to ide sa kilometrima. Garmin sam platio 69000 kod Markonea,touratech case 150e,maglenke 150e,torbe za kofere i crash barove preko 300e,tank torba 100,scotoiler 270e,amortizer u delti 72000rsd ... Guma nova ne montirana zadnja 28500,stoji cena na njoj,na motoru su takodje nove.... Set kvacila,sve sto je novo originalno,preko 50000rsd u Delti,dihtunzi dekla ventila 8500rsd takodje u Delti. Cak sam kupio ona dva sundjercica koja stoje u kucistu filtera vazduha. Nisam hteo budzena,kupio sam original. Kupac sve dobija uz motor. Pride flasa ili cak dve flase Scotoiler ulja za lanac,jos jedan usb prikljucak za punjenje uredjaja . Ako bude neko sa foruma,dobice i Tag na kome ima para . Cenim da je postena cena Promenio Jun 4, 2024 član zemunac72 5 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miljan_tracer 466 Napisano Jun 5, 2024 Svrati ponekad, 342 postova Lokacija: Čelarevo Motocikl: BMW 1150 GS Prijavi odgovor kao problematičan Poklanjas ulje za Scot...znaci kardan... 3 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zemunac72 1453 Napisano Jun 5, 2024 munZe konZa, 765 postova Lokacija: Zemun Motocikl: R1200GS adventure Prijavi odgovor kao problematičan pre 57 minuta, miljan_tracer je napisao: Poklanjas ulje za Scot...znaci kardan... Aaa jeste kardan,sta cu... 6 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5541 Napisano Jun 5, 2024 Drug član, 2497 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan Ja bi ovo pazario bez razmisljanja, da imam viska kesa naravno. Covek kad vidi ovakav motor, i sve to uz motor, ne mora ni da cita "opis" oglasa, slike sve govore. Kad sam video oglas juce, rekoh sebi al bi ja ovo terao. Nekako mi ok da posle afrike vozim ovako nesto 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4775 Napisano Jun 5, 2024 Ne silazi, 5558 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Za ono si u pravu, ko traži Varadero, nema šta da traži dalje, kompletniji motor neće naći. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zemunac72 1453 Napisano Jun 20, 2024 munZe konZa, 765 postova Lokacija: Zemun Motocikl: R1200GS adventure Prijavi odgovor kao problematičan Up ! Vracam se sa godisnjeg,motor moze da se pogleda. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Boy 2744 Napisano Jun 21, 2024 (promenjeno) Braveheart, 703 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW S1000xr, Piaggio Madley 150. Prijavi odgovor kao problematičan Perverzija od motora i u ovakvom stanju greota da ga ne uzme neko sa foruma, i dalje da ga čuva... drugar je imao stariji model sa karbovima, odusevio sam se kad sam ga probao tenk od motora. Promenio Jun 21, 2024 član Biker Boy 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zemunac72 1453 Napisano Jun 23, 2024 munZe konZa, 765 postova Lokacija: Zemun Motocikl: R1200GS adventure Prijavi odgovor kao problematičan Varadero je dobio novog vlasnika 12 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zivko 299 Napisano Jun 23, 2024 Svrati ponekad, 335 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW R 1250 GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan U zdravlje da ga vozi. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...