milovanovicmilan 0 Napisano Februar 3, 2009 U prolazu, 19 postova Lokacija: Nis Prijavi odgovor kao problematičan Cao svima, evo po pravilu da se predstavim. Zovem se Milan, iz Nisa sam, imam jos malo pa 20 godina, studiram geografiju... Motore sam poceo da vozim jos kao klinac, sa 7-8 godina, vozio sam automatika, nekog starog puha, rusku stelu,mnoge apence, MZ.. ma sve same krseve! Ali zadnjih 4 godina nisam nista vozio, tj povremeno sam vitlao neki pozajmljeni motor, ali nista posebno. Inace u garazi sam sve to vreme imao Bmw-a r50/5, kojeg sam poceo s vremena na vreme da vozim tek ovog zadnjeg leta, jer je odjavljen i nije registrovan. Povremeno vozim i Yamahu DT 125, koja pripada mom ujaku. Ustvari moze se reci da je on povremeno vozi Za sajt sam saznao pre 2 meseca, i za ta 2 meseca sam procitao mnogooooo toga korisnog. Imam i jedno pitanje o Apriliji RS125, koje cu da postavim u podforumu motori. Znam da je o Apriliji mnogo toga pisano, ali ovo sto mene interesuje nisam mogao da nadjem. Toliko od mene, za sad... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Angell 15 Napisano Februar 3, 2009 Svrati ponekad, 107 postova Lokacija: BG Motocikl: GSR 600 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro dosao!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zo_lee 64 Napisano Februar 3, 2009 Svrati ponekad, 286 postova Lokacija: KULA Motocikl: Kinroad 250 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodoshao ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 734 Napisano Februar 3, 2009 Drug član, 1736 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan Veliki pozdrav i dobro nam dosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aspirinikus 246 Napisano Februar 3, 2009 Zainteresovan, 631 postova Lokacija: Nis Motocikl: crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki59 141 Napisano Februar 3, 2009 Zainteresovan, 699 postova Lokacija: Srce Srbije pod jakim infarktom-Kosovska Mitrovica Motocikl: Tomos APN6-82,BMW R 1150 RT-03,Kawasaki EN 500-94 Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo Milane Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BATANNN 5 Napisano Februar 3, 2009 Svrati ponekad, 111 postova Lokacija: SRPSKO SARAJEVO Motocikl: yamaha r1 06,yamaha raptor yfz 450,TRIKE BUBA 1200,kawasaki klr 600,kawasaki zxr 750 streetfighter Prijavi odgovor kao problematičan POZDRAV :-* Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenad Nis 2 Napisano Februar 3, 2009 U prolazu, 38 postova Lokacija: Nis Motocikl: XVS1300 Midnight Star Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, komsija. Samo napred. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan_ZR 7 Napisano Februar 3, 2009 Advanced Member, 791 postova Lokacija: Зрењанин Motocikl: Sv650n Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mx_rider1990 12 Napisano Februar 3, 2009 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: ZR Motocikl: Kawasaki ZX10R Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobro dosao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasasa 0 Napisano Februar 3, 2009 U prolazu, 64 postova Lokacija: sabac Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laki91 0 Napisano Februar 3, 2009 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milovanovicmilan 0 Napisano Februar 4, 2009 U prolazu, 19 postova Lokacija: Nis Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima. Komsho iz kog si dela grada? malo nas je nesto na ovom forumu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1440 Napisano Februar 4, 2009 Drug član, 1957 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i tebi iz Prokuplja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...