abarth_maniac 6040 Napisano Maj 30, 2024 Drug član, 2784 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Kolega Nikola nesebicno hoce da pokloni pneumatike koje smo danas menjali. Neki SMS ili neka pomoc onome kome treba bi bilo super ali nije obavezno. U pitanju je Mitas Terraforce. Zadnja 150/70 R17 dot 0321 Prednja 110/80 R19 dot 4820 Gume nisu NOVE NOVE NOVE, ali nekom mozda posluze. Mogu par hiljada km da se voze. Skinute sa Stoma 1000. Vasa postarina i to je to. 18 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luka9905 1167 Napisano Maj 30, 2024 Zainteresovan, 245 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki sv650N, Honda Hornet 900 Prijavi odgovor kao problematičan Bravo za Nikolu, bravo za human gest! Skidam kapu za svaku pomoć i naglašavam da nismo ni svesni koliko naša pomoć nekome može da znači. Znam koji Nikola je u pitanju i koliki je zapravo čovek, i moram da reagujem na ovo. Zamislite da odricanjem od jedne ili dve kafe u kafiću, ili piva, možemo da doprinesemo da neko ponovo stane na noge, da mu produžimo život, ili na bilo koji način pomognemo. O deci, ne smem ni da pričam, jeza me prođe na pomisao. Često se i zaboravimo, a to je nešto što treba da nam bude uvek na pameti. Gume mi ne trebaju, a u duhu humanosti uplaćujem nekoliko poruka! 9 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 6040 Napisano Maj 30, 2024 Drug član, 2784 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ma bravo @Luka9905!!!! Nikola je @Efendija Skalin. Rekao je da ga ne spomenem, ali sorry Nikola, morao sam. Ja sam za to da se pomogne kad mozemo. Neko bi ove gume cenio neki novac. Nikola ih ceni nista, prepustio je meni da ih prodam/poklonim. Smatram da je normalno da ih prosledimo nekome, da pregura sezonu npr. Hvala ovoj zajednici i ovakvim ljudima. Bukvalno vracate veru u ljude. Nazdravlje. Evo ako nekom znaci, da mu pasu i trebaju ove gume, neka se provoza za ZR, ja platim zamenu guma, skidanje tockova i sve sto treba... Kafa i pice se podrazumevaju. 9 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Efendija Skalin 496 Napisano Maj 31, 2024 Svrati ponekad, 246 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki V-Strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan jasta! @Luka9905 prvi si poslao poruku, sada moras da kupis Stroma, zao mi je. Takva su pravila foruma. Gume su ok, zadnja malo pojedena od autoputa ali ima jos koju hiljadu km u sebi, prednja moze da cera jos dosta. Vozene samo do pijace i nazad, sto bi se reklo. 1 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Efendija Skalin 496 Napisano Maj 31, 2024 Svrati ponekad, 246 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki V-Strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan 9 hours ago, abarth_maniac said: Ma bravo @Luka9905!!!! Nikola je @Efendija Skalin. Rekao je da ga ne spomenem, ali sorry Nikola, morao sam. Ja sam za to da se pomogne kad mozemo. Neko bi ove gume cenio neki novac. Nikola ih ceni nista, prepustio je meni da ih prodam/poklonim. Smatram da je normalno da ih prosledimo nekome, da pregura sezonu npr. Hvala ovoj zajednici i ovakvim ljudima. Bukvalno vracate veru u ljude. Nazdravlje. Evo ako nekom znaci, da mu pasu i trebaju ove gume, neka se provoza za ZR, ja platim zamenu guma, skidanje tockova i sve sto treba... Kafa i pice se podrazumevaju. @abarth_maniac ako sve to nudis, a niko se ne javi, docu ja ponovo da ih montiram 5 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luka9905 1167 Napisano Maj 31, 2024 Zainteresovan, 245 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki sv650N, Honda Hornet 900 Prijavi odgovor kao problematičan 48 minutes ago, Efendija Skalin said: jasta! @Luka9905 prvi si poslao poruku, sada moras da kupis Stroma, zao mi je. Takva su pravila foruma. Gume su ok, zadnja malo pojedena od autoputa ali ima jos koju hiljadu km u sebi, prednja moze da cera jos dosta. Vozene samo do pijace i nazad, sto bi se reklo. Menjam Alfu, prodajem Smarta, još mi samo i Strom fali Ali da je lep, lep je. Priznajem 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...