salem 1053 Napisano Maj 28, 2024 Zainteresovan, 743 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Tdm 900 Prijavi odgovor kao problematičan Jel ovo cigla?... e vidi se da sam gradjevinac... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Eol 966 Napisano Maj 28, 2024 Zainteresovan, 488 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Idemo dalje ... 3.Dan Polazak iz kampa i pravac granicni prelaz Scepan Polje koji je svega par minuta od kampa nekim lokalnim uskim putem.Nema guzve....samo jedan auto ispred nas,mislim da su bile Albanske tablice, ali carinici su resili da ih malo pretresu,otvaraju gepek ispadaju kutije,zaviruju u coskove....cekali smo 15-20min.Mi zavrsavamo za minut i nastavljamo dalje.Na Cg prelazu blokirao sistem pa sam cekao i tu 10ak min da proradi...Konacno prelazimo granicu i vozimo kanjonom reke Pive. Reka Piva i priroda na tom mestu su prelepi kao i predeli kojima vozimo...put sasvim dobar i bez guzve .....ne jurcamo - uzivamo. Stajemo na branu Mratinje da napravimo koju fotku ali obezbedjenje nam skrece paznju da je zadrzavanje i slikanje zabranjeno i da moramo da nastavimo dalje.Stajemo malo dalje i pravimo par slika . Vremenski uslovi idealni ... Idemo do Pluzina da sipam gorivo, koje je inace svuda u regionu jeftinije nego kod nas, i pravac Durmitor. Durmitor je prica za sebe. Veliko je to prostranstvo. Sila. Div. Fenomenalna priroda , predeli, boje, vazduh bas sve je 10/10. Snega i dalje ima na nekim mestima ali to je normalno.....nije nam se zurilo, mada put je takav (uzak) i da smo hteli ne bi mogli... ima biciklista,kampera,motora i autobusa ... svi uzivaju. Durmitor je planina koju morate posetiti i provozati se tuda. Ja sam prvi put na Durmitoru i sigurno cu ici opet.Mi nismo imali bas mnogo vremena za zadrzavanje jer ekipa ide do Ribarica i imaju dosta da se voze....meni je do primorja posle laganica... . maneken da budem... Polako prilazimo Zabljaku i tu sedamo da rucamo i ujedno je to mesto gde se ja sa suprugom odvajam od ekipe. Idem prema Niksicu i dalje prema H.Novom tacnije bicu u Baosicima a odatle cu obilaziti primorje i mesta koja sam planirao. Put Zabljak-Niksic-Baosici ODLICAN za voznju , na par mesta su radovi na putu i skinut je asfalt pa je makadam koji je dosta dobar i ne pravi probleme... Vreme iznad zaliva je bilo tmurno ali nije bilo kise i dalje su bili odlicni uslovi za voznju . Kvalitet asfalta je na visokom nivou. Jooooj sto volim mooooreeeeee...... Kada se spustite skroz do mora , od Morinja do Baosica vozite sve uz more ....ja sam skroz lagano vozio, podigao vizir i upijao mirise mora ... ti mirisi bude neka secanja i neke uspomene iz detinjstva. Taj miris mora i borova je nesto sto sam obozavao kao dete ... a volim i sada... svi smo mi i dalje deca ...veeeelika deca Naravno na vezi sam stalno sa drugim delom ekipe koji je stigao na svoje odrediste, i koliko sam shvatio oni su imali dosta radova na puta pa je bilo i makadama i nekog blata i dr. ali svi stigli citavi i zdravi. Stizemo u smestaj,parkiram motor i lagano izmice dan. Zvuci talasa nas uspavljuju.... 13 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Eol 966 Napisano Maj 28, 2024 (promenjeno) Zainteresovan, 488 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Jos jednu stvar da dodam , uvece kada sam stigao u Baosice cuo sam se sa drugom ekipom,kazu stigli su sada ce da veceraju i da odmaraju.Stizu slike sve super ... medjutim jedna slika me zabrinjava a vi ocenite koja je to slika... Nije to sto ste pomislili ...vazelin je za druge neke stvari......... Goran sedi bos i bez papuca ...moze da se prehladi... CCC Promenio Maj 28, 2024 član Eol 2 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3356 Napisano Maj 28, 2024 Drug član, 2365 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan U odbranu drštva...pivo je bilo bezalkoholno jer je takav kraj naše zemlje a vazelin...to mora neko drugi da elaborira. @TAZZ i ja smo bili zadužani da nahranimo i napojimo društvo!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Eol 966 Napisano Maj 28, 2024 (promenjeno) Zainteresovan, 488 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Op,op... eto nas 4.Dan Nasa baza narednih 3-4 dana u Baosicima je ,,Jedinca Damjanovic" imaju sobe i pansion na samoj obali mora i za svaku preporuku je. Prosetali malo kroz Port Novi ,to nije nesto sto me odusevljava kao ni Porto Montenegro i Lustaca Bay ...nova gradnja, luksuz,jahte i sl. ali ok pogledas prosetas, slika i nastavljamo dalje Plan je da obidjemo neka mesta koja u sezoni nismo obilazili zbog velike guzve i turista. Prva destinacija je Perast I Ostrvo Gospa od Skrpjela.Mesto malo tipicno mediteransko sa kamenim kucama zbijenim jedna uz drugu.Svakako vredi ga posetiti. Iz Perasta brodici voze na ostrvo Gospa od Skrpjela i treba ga obici. Brodici idu na 15min i povratna karta je 5e po osobi. Evo par slika a sve dodatne informacije o ostrvu i istoriji mozete naci na wikipediJi tako da vas necu detaljima zamarati. Posle Perasta odlazimo na zicaru koja ide od tunela u Kotoru i vozi na Lovcen.Plan je bio da se odozgo spustimo rolerkosterom tj.bobom (zavisi kako ga ko zove) koji je skoro otvoren.Ali nije sve onako kako planiramo ....na Lovcenu je magla i oblaci i devojka koja prodaje karte kaze da nema svrhe da idemo nista se ne vidi odozgo ,samo dzabe bacamo pare, a i rolekoster/bob staza -trenutno nije u funkciji ....tako da to ostavljamo za sledeci put. Inace cena zicare je 10e u jednom pravcu a 18e povratna. Odatle nastavljamo prema Tivtu tu malo setamo obilazimo Porto Montenegro i nakon toga povratak u smestaj. Inace vece je prijatno, sedimo uz more ...jos jedan dan izmice... puni smo utisaka raspolozenje na maksimumu...zvezdano je nebo iznad Boke..uspavljuje nas zvuk talasa... Promenio Maj 29, 2024 član Eol 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Eol 966 Napisano Maj 28, 2024 Zainteresovan, 488 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan pre 4 minuta, mick je napisao: @TAZZ i ja smo bili zadužani da nahranimo i napojimo društvo!!! @mick kazes da nahranite drustvo? hmmmm jedino ako ste vi to drustvo...jer jedino vidim vas ovde Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3356 Napisano Maj 28, 2024 Drug član, 2365 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan pre 7 minuta, Eol je napisao: @mick kazes da nahranite drustvo? hmmmm jedino ako ste vi to drustvo...jer jedino vidim vas ovde To je bilo ''ćevap ćoše''!!! Drugi deo je bio za stolom 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TAZZ 1466 Napisano Maj 28, 2024 Drug član, 1104 postova Lokacija: Beograd Motocikl: EX - V - STROM 1000 2003 Bumblebee............. EX - V - STROM 1000 L4...................................... NOW - VOGE 900DSX NEW Prijavi odgovor kao problematičan Mi smo lepo pitali ko će šta, poručeno kako je ko hteo...Mick, Boki i ja ...40 ćevapa...Molim lepo...Ođe je 30...Jer Boki nije hteo ni komad preko 10...Kaže na režimu je ćevapnom... Samo dekade bije...Sent from VOGE DS900X using ChinaTech 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Eol 966 Napisano Maj 29, 2024 Zainteresovan, 488 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan 5.dan Za danas je planirana voznja po poluostrvu Lustica. Pva stanica je Lustica Bay. Izolovano je od drugih mesta. Naselje je celo napravljeno u zadnjih par godina. Moderno Naselje za osobe sa dubljim dzepom , ima marinu za jahte i malo setaliste,restorane,kafice i sve sto ide uz to. Meni nekako bez duse.Kratko zadrzavanje .. Inace more oko Lustice je kristalno cisto i ima odlicnih plaza.Tu ronioci dosta dolaze.Na rtu Veslo ima jako lep kamp pa ko voli taj vid odmora mislim da nece pogresiti ako ode.Tu je i PLava Spilja, tvrdjava Arza, ostrvo Mamula koje je pretvoreno u neki hotel ili kazino, i jos dosta nekih zanimljivih stvari...ima dosta uredjenih plaza a i divljih . Odatle dalje idemo na Zanjice-plaza koju verovatno znate ,sada nema guzve za razliku od sezone.Tu smo se zadrzali da rucamo i Posle toga idemo na Rose. Malo ribarsko mesto koje nas je odusevilo.Ovde uzivamo maksimalno ...mesto koje ima dusu i smek primorja.Van sezone tu zive 4 (CETIRI) osobe. Kuce male zbijene jedna uz drugu ,na prozorima drvene zeluzine....mesto koje je daleko od svega ...mir i tisina ...uzivanje ...ovde kao da je vreme stalo. Tu se najvise zadrzavamo... Suncan je dan ,mnogi turisti se kupaju,ja se zeznuh, nisam poneo sorts... kakav danak neiskustvu.Tu je resort ,,Forte Rose" za turiste koji zele mir,tisinu i odmor na ovakvom mestu. Sa Rosa nazad idemo kroz Krasice i prema Tivtu... odustajemo od trajekta i celim zalivom vozimo kroz mala naselja do Baosica... mislim se ,,Bolje da je cela ekipa krenula sa nama u Cg nego sto su otisli u BG na posao" ali ako je njima bolje na poslu onda Ok... necu da im kvarim srecu,ja cu se ovde ,,muciti" P.S. Pojedinci su me zvali da pozurim kuci ,kazu ima da se radi ( @TAZZ) 6.Dan Lezanje i uzivanje .Nismo mrdali iz Baosica 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
admiki 1801 Napisano Maj 29, 2024 Drug član, 629 postova Lokacija: BiH Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Rose- naša ronilačka baza 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Eol 966 Napisano Maj 29, 2024 Zainteresovan, 488 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sada, admiki je napisao: Rose- naša ronilačka baza zavidim ti na tome ..i supruga i ja imamo zelju da probamo ronjenje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejan-bandit1200 284 Napisano Maj 29, 2024 Svrati ponekad, 233 postova Lokacija: N.Beograd Motocikl: VIRTUELNI Prijavi odgovor kao problematičan Sjajnoooooo, lep izlet-avantura , odlicna ekipa, i vreme .... nastavi.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Eol 966 Napisano Maj 29, 2024 Zainteresovan, 488 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, dejan-bandit1200 je napisao: Sjajnoooooo, lep izlet-avantura , odlicna ekipa, i vreme .... nastavi.... Hvala Deki... sledeci put nema opravdanja za tebe ... moras ici sa nama... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Eol 966 Napisano Maj 29, 2024 (promenjeno) Zainteresovan, 488 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ehej ... 7.Dan Napustamo Baosice i idemo u moje selo na slavu tu cemo prespavati i ujutru krenuti za Bg. Ovaj put se trajektom prebacujemo i dalje vozimo prema Budvi i Petrovcu.Kod Tivta radovi na putu i dugacke su kolone automobila vec sada,ne smem da pomislim kako ce biti u sezoni.Prolazimo Budvu, nema guzve i dobar je asfalt pa malo i brze vozim ... gume su nove i kao da lepe za podlogu... Vecina zna osecaj voznje Jadranskom magistralom. Jedna slika kod Sv.Stefana i gas dalje... Kod Petrovca se odavajam prema Skadarskom jezeru....sa brda je prelep pogled na Jadran. Evo jedna fotka koju belezi moj balansero Sada more gubimo iz vidokruga i sa brda pred nama ce se ukazati Skadarsko jezero. Inace kao deca smo uvek ,kada dolazimo na more ,vikali moreeeeee kada ugledamo Skadarsko jezero. Skadarsko jezero je izuzetno veliko i obicno kolima samo prodjemo pored, bez zadrzavanja ,sto ce se kasnije ispostaviti kao greska.Uzivam jos malo u tom pogledu i uskoro je skretanje sa magistrale za selo... Stizem u selo gde vidim mnogo dragih i dobrih ljudi i prijatelja .Ovo je upotpunilo moj dolazak u CG.Zena i ja mnogo volimo da dodjemo ovde.Nikada ni jednu neprijatnu situaciju nismo imali (mislim na celu CG) .A ovo selo (Podgor) obozavamo .Ako se ne varam @travelmanje imao putopis po tom kraju i spavao je tu ,a mislim da je imao reci hvale za ljude iz tog kraja i njihovo gostoprimstvo ... motor parkiran - vreme za opustanje.. kotrlja se jos jedan dan Evo jos koja slika iz tog kraja Promenio Maj 29, 2024 član Eol 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Eol 966 Napisano Maj 29, 2024 (promenjeno) Zainteresovan, 488 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan 8.Dan Ustajanje ... Posle kafe vreme je da se krene za BG. Plan je da se prvo provozamo od Virpazra pored Skadarskog jezera starim putem prema Velikom Ostrosu.Skrecem i ulazim u Virpazar.Malo mesto puno turista,prodaju se suveniri, nude se voznje brodom po jezeru a restorani su puni gostiju .Prolazim i uskim putem vozim lagano...mnogo je biciklista,motora i kampera na putu....pogled na jezero je odlican, jezero je stvarno ogromno i super je obici ga i i videti iz neke druge perspektive. Stigli smo do vidikovca kod mesta DonjI Murici tu se slikamo i odlucujemo da se okrenemo i vratimo istim putem do Virpazara i nastavimo za BG. Prolazimo Podgoricu i ukljucenje na auto-put, mi ipak odlucujemo da idemo kanjonom Morace. Put idealan nema guzve,lepo vreme i onda u roku od 2min se navukose oblaci i pocinje kisa. Pokusavam da nadjem neko mesto da stanem,da bi obukli kisna odela, ali bankine su sa strane i nema prosirenja nigde.Pocinje provala oblaka,kisa lije,seva , nailazim na prosirenje i stajem.Mokri smo skroz... pokusavam da navucem navlake na bocne torbe ali i one su skroz mokre ..... Pocinje grad da pada ...totalni haos ...grad traje mozda 30sekundi i smiruje se sve . Skroz mokri krecemo da nadjemo prvi restoran gde bi se presvukli i pojeli ili popili nesto toplo.Dugo sam vozio tako ..pumpe sve premale sa onim toaletom gde ne mozes da se okrenes i nemaju restoran ili kafic...vozim i dolazimo do restorana koji radi. Ulazimo i narucujemo kafu i corbu ....stvari u torbama skroz mokre...srecom nesto civilnih stavri je u centralnom kofer ,pa su suve i to oblacimo, ali moto jakne i obuca su mokre. Moracemo dalje delimicno mokri. Krecemo ka granici ,gde je vec sada haos ...kolone kamiona su kilometarske ,put uzak, pa automobili koji obilaze kamione blokiraju prolaz vozilima iz drugog pravca,ima i nekih radova , ma opsta ludnica, mislim da su visesatna zadrzavanja i da nasi granicari u dogovoru sa crnogorcima pustaju nekako naizmenicno saobracaj. Nesmem da pomislim kako ce biti kad krene sezona. Ja sam se motorom provukao i obisao sve kolone , a nas carinik kada me je video kao da je duha video, pita kako si dosao i kuda si prosao. Kratko zadrzavavanje i eto nas u SRB. Prolazimo Prijepolje i nema guzve ....mi vec izmoreni i smrznuti odlucujemo da spavamo na Zlatiboru . Put od N.Varosi do Zlatibora je PERFEKTAN... ipak sam vozio sporije- bilo nam je hladno,mokri smo i bili smo nekako izmoreni . Zadatak je bio pronaci smestaj na Zlatiboru.Pozivam nekoliko prijatelja i drugara koji imaju apartmane i sve je popunjeno , tesko je naci apartman za jednu noc a i neki turnir se odrzava pa je dosta gostiju . Setih se da surak ima prijatelje i da imaju nekoliko apartmana. Javljaju da imaju jedan slobodan. Kada smo dosli cekao nas je apartman u kojem je ukljuceno grejanje. Nasoj sreci nije bilo kraja. Rasirili stvari da se suse,tusiranje,vecera i spavanje. Sveze je na Zlatiboru a vazduh ostar. Ispratili smo jos jedan dan na tockovima. P.S. Apartmani gde smo smesteni se zovu Blue House i svaka preporuka. Hvala im na ukljucenom grajenju. Promenio Maj 29, 2024 član Eol 10 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
travelman 14037 Napisano Maj 30, 2024 Ne silazi, 1335 postova Lokacija: Karton siti ... gornje sokace. Motocikl: Y Prijavi odgovor kao problematičan Pre 8 sati, Eol je napisao: Ako se ne varam @travelmanje imao putopis po tom kraju i Upravo tako i kolko se secam na tvoj predlog sam spavao tu i bio odusevljen gostoprimstvom ljudi koji su se prema meni odnosili kao prema clanu porodice. Donji brčeli, a ceo taj kraj, selo u kome kao da je vreme stalo a dobrodusnost na svakom koraku. Odlican putopis 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Eol 966 Napisano Maj 30, 2024 Zainteresovan, 488 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, travelman je napisao: Odlican putopis Hvala @travelman.. eto i ja resio da se oprobam u pisanju... mislim da nije lose za 1 putopis... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
travelman 14037 Napisano Maj 30, 2024 Ne silazi, 1335 postova Lokacija: Karton siti ... gornje sokace. Motocikl: Y Prijavi odgovor kao problematičan @Eol ma gde lose, odlicno. Lepo si opisao i ono kada smo ko klinci za skadarsko jezero kada ga vidimo vikali moreeeee, stvarno je tako i bilo. Nekada ne bi rekao da ti je ovo 1.putopis, sve si lepo opisao i docarao. Znam za rose, lusticu, plavu spilju al se nikada nisam tamo zavlacio da vidim pa me tvoj opis zaintrigirao i idem tamo kad orodje sezona i guzva. Pisi dalje .... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Eol 966 Napisano Maj 30, 2024 (promenjeno) Zainteresovan, 488 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Idemo dalje ... poslednji dan putovanja... Promenio Maj 30, 2024 član Eol Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Eol 966 Napisano Maj 30, 2024 (promenjeno) Zainteresovan, 488 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan 9.Dan Suncano jutro na Zlatiboru. Ne zurimo sa spremanjem i polaskom jer do kuce imamo 200-ak km. Razmisljamo kojim putem do kuce,gde na dorucak i kako potrositi jos malo vremena na putu. Napustamo smestaj. Idemo na dorucak u restoran Cumicevo sokace. Uvek kada sam na Zlatiboru tamo idem, gde pored dobre hrane uzivamo u fenomenalnom pogledu.To je onaj Zlatibor koji pamtim i kojeg vise nema,bar ne u blizini centra... Sa Zlatibora odlucujemo da idemo u Sirogojno, da malo procunjamo i pogledamo istoimeni muzej na otvorenom.Ulazak u muzej je 200din .Treba otici i videti kako se nekada skromno zivelo. Verovatno su bili srecniji nego 90% ljudi danas. Meni se svidelo. U samom kompleksu postoji restoran gde se mozete osveziti i rucati.Takodje van kompleksa u samom mestu ima restorana, prodavnica , tezgi sa suvenirima i raznim stvarima. Par slika iz muzeja na otvorenom. Krecemo kuci. Iz Sirogojna vozimo sporednim putevima i dolazimo do Sevojna gde se ukljucujemo na magistralu prema Cacku.Dobro poznat put i nema se sta mnogo napisati o tom delu.Nisam hteo do Bg auto-putem vec magistralom preko G.Milanovca ,svratili na Rudnik u Kotu 555 na kafu i posle preko Lazarevca do Beograda lagano.Posle 9 dana i 1500km stizemo kuci gde nas cekaju deca. Nase prvo duze putovanje motorom I prvo duze putovanje bez dece.Puni smo utisaka.Bilo je super,drustvo sa kojim smo proveli prva 3 dana je ODLICNO ,bilo je kise,sunca,blata,smejanja i mnogo lepih trenutaka. Ostalih 6 dana takodje savrseni ....dragi ljudi,lepa mesta i puno pozitivne energije. Malo nam treba da budemo srecni,a mi smo stvarno bili tokom celog puta. Ovo je prvi putopis koji pokusavam da napisem ... rastegao sam i udavio sam vas ... ne zamerite. Vidimo se na putu. Eol. Promenio Maj 30, 2024 član Eol 18 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivchaNB 506 Napisano Maj 30, 2024 Svrati ponekad, 136 postova Lokacija: Niš Motocikl: Honda Forza Prijavi odgovor kao problematičan Odličan putopis, uživao sam čitajući. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Eol 966 Napisano Maj 30, 2024 Zainteresovan, 488 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan pre 19 minuta, ivchaNB je napisao: Odličan putopis, uživao sam čitajući. Hvala kolega.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8196 Napisano Maj 30, 2024 Drug član, 1721 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Hvala ti što si podelio svoju avanturu sa nama, uživao sam čitajući! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Eol 966 Napisano Maj 30, 2024 Zainteresovan, 488 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala @DraganNS, ako ste uzivali bar 100ti deo od onaga koliko smo i mi onda je super... stvarno nam je bilo fantasticno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Eol 966 Napisano Maj 30, 2024 Zainteresovan, 488 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto sam napisao presli smo 1500km za 9dana (8noci). Potrosnja se kretala od 4.7L do 5.5L ( najcesce 5.5L) sto mislim da je sasvim ok sobzirom da smo bili bas natovareni.. centralni kofer,bocne torbe,tank torba,preko kofera mrezica sa stvarima i nas dvoje na motoru. Mereno je od cepa do cepa. U BiH i Cg Gorivo je jeftinije nego kod nas. Motor nas je posluzio stvarno odlicno. 600kubika i skoro 100konja su sasvim OK. Da je 1000kubika i nesto vise konja bilo bi bolje .... i jos malo prostora za vozaca i suvozaca ...ali otom potom ... ako i ovako ostane necu se zaliti... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...