Eol 966 Napisano Maj 27, 2024 (promenjeno) Zainteresovan, 488 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Evo da i ja probam da napisem koju rec... 11.03 2024 Stize poruka na Viber od @mick-a.... Ehej Mare sredina Maja, splavarenje Tara- Drina, zainteresovan? ,,Naravno" odgovaram. Mislim se u sebi ,,Jos pitas, pa to vec duze vreme zena i ja planiramo". Rezervisano... ima dosta vremena do polaska... Brojcano stanje je 7 motora i 10 putnika. 1. @Eol i supruga-Yamaha Fazer 600 2. @mick-QJ SV650X 3. @Boki Krupanj i @Dragana Bokijeva Krupanj-BMW R1200GS -sa svim koferima 4. @salemi supruga-Yamaha TDM 900 5 . Goran - Honda nc750 6. @TAZZ - voge900 -sa sve nekim kamerama,radarima i cudima 7. Milan - Yamaha XJ6 Diversion Skoro svi se vec znamo sa zajednickih voznji. Okvirno plan je da krenemo 16.05 , to je cetvrtak ujutru ,stizemo na nocenje ,petak spalavarenje i nocenje , subota da idemo u CG da se vozimo kanjonom Pive i da idemo na Durmitor.Odatle prema Zabljaku i deo ekipe ide na Ribarice i Gazivode na nocenje , a supruga i ja se odvajamo na Zabljaku i idemo par dana na CG primorje i kod mojih rodjaka u selo na slavu... Pocinje odbrojavanje i pravi se plan sta sve posetiti. Motor skoro spreman, potrebno je zameniti zadnje plocice , pa kada vec ide kod majstora nek proveri i zazore ventila,proveri karburatore a narucujem i nove gume da se obujemo za put. Drug mi presvaci sediste .... Blizi se polazak. Vece pred polazak @TAZZ javlja da nema neka dokumenta od motora a i da ima sastanak ujutru, da mi krenemo ujutru bez njega ,pa ako sredi sve krece za nama. Nasa sprava pregledana, obuvena i natovarena ... . Promenio Maj 27, 2024 član Eol 16 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Eol 966 Napisano Maj 27, 2024 Zainteresovan, 488 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan 1.Dan Polazak. Sastajemo se sa delom ekipe na Zmaju i odatle krecemo Sabac-Loznica-Mali Zvornik gde nas cekaju @Boki Krupanj I supruga a tu nas stize i @TAZZ....idemo na prelaz Mali Zornik gde nema nekog zadrzavanja i odatle smo u punom sastavu...Vreme idealno za voznju Prodjosmo Milice i u jednom trenutku kolega @salem zaostaje ...stajemo pored puta, dok se jedan kolega vraca da vidi sta je ... problem sa gumom ...blizu je vulkanizer pa ce resiti. Dok cekamo taman da napravimo neku fotku. Dogovaramo se dok on sredjuje gumu mi idemo do kafane i tu ih cekamo da jedemo. Iskusni @mick predlaze konobu ,,Kum". Prolazimo Han Pjesak i Pocinje kisa ,stajemo da navucemo kisna odela i krecemo ka restoranu.....pocinje potop a nailazimo i na radove na putu, skida se asfalt i to bas dugacka deonica ,izuzetno duboki i cudni tragovi oguljeni i fakticki motor ide kao po sinama ....skoro svi smo bili mokri kada smo dosli u restoran,tu se presvlacimo i sirimo mokre stvari da se prosuse...samo da znate nasta je licio taj deo restorana kao vesernica.Ubrzo stize i @salem sa suprugom...Ljudi kakva klopa ...pa to nije normalno... stvarno svaka preporuka . Skoro svi smo po preporuci @mick-a uzeli corbu i domacinsku pljeskavicu ...ludilo... P.S Meni su kisne pantalone propustile i bio sam skroz mokar ....tu na scenu stupa @TAZZ i daje mi suve pantalone koje ima u rezervi... @TAZZ hvala ti na tome druze . Kisa je stala i odatle punih stomaka i vidno raspolozeni nastavljamo prema Foci na sladoled i posle dalje prema kampu. Posto je klopa bila preobilna u kampu nismo ni vecerali vec smo se smestili i popili po koje pivo uz malo nekog mezetluka koji smo imali. 13 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
salem 913 Napisano Maj 27, 2024 Zainteresovan, 710 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Tdm 900 Prijavi odgovor kao problematičan "nekog" mezetluka??? 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3235 Napisano Maj 27, 2024 Drug član, 2328 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan Vrhunska ekipa!!! Aj da dodam @Eol ti piši ja pratim fotkama!!! Samo da se vidi nivo pakovanja GS-a!!! na koji si i ti kasnije prešao!!! Klopa kod Kuma! Za razmišljanje...od gore pa na dole svašta ima Meze u kampu... 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3235 Napisano Maj 27, 2024 Drug član, 2328 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan Milići...što se mene tiče vrhunsko parče puta za odušak na gasu!!! Nisam uspeo do kraja da ga završim jer je @salem odlučio da bi to trebalo sporije da se vozi...zbog one kiše na Romaniji koja nas je oplela kasnije 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Eol 966 Napisano Maj 27, 2024 Zainteresovan, 488 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Evo jedna fotka dok smo stajali sa druge strane puta nas drug Goran sa punom ratnom opremom 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Eol 966 Napisano Maj 27, 2024 Zainteresovan, 488 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Da se nadovezem na @mick-ovu konstataciju za deo puta kroz Milice. Naime dok smo vozili primetim da zaostaje @salem, ja sam u koloni mozda 3 ili 4 a @mick na celu. Nismo bili tada povezani komunikacijom i ja obidjem ove ispred mene i dolazim do njega i dajem znak rukom da stane ....medjutim on je pomislio da hocu ,,malo" da poteramo motore... i odvrce gas... ja za njim ,on jos vise poteze...ja stanem i pozovem ga telefonom....eto tada smo stali na ovo mesto sa fotke.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TAZZ 1466 Napisano Maj 27, 2024 Drug član, 1104 postova Lokacija: Beograd Motocikl: EX - V - STROM 1000 2003 Bumblebee............. EX - V - STROM 1000 L4...................................... NOW - VOGE 900DSX NEW Prijavi odgovor kao problematičan A sladoled...Foča...Polako bre ...Sent from VOGE DS900X using ChinaTech Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Eol 966 Napisano Maj 27, 2024 (promenjeno) Zainteresovan, 488 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan neko je jeo duple porcije sladoleda.....@TAZZ Promenio Maj 27, 2024 član Eol Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TAZZ 1466 Napisano Maj 27, 2024 Drug član, 1104 postova Lokacija: Beograd Motocikl: EX - V - STROM 1000 2003 Bumblebee............. EX - V - STROM 1000 L4...................................... NOW - VOGE 900DSX NEW Prijavi odgovor kao problematičan Ma meni ispao...Verujte...Sent from VOGE DS900X using ChinaTech 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tumbe 3423 Napisano Maj 27, 2024 Drug član, 294 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KTM 890 Adv, BMW R1250RT Prijavi odgovor kao problematičan Baš mi je drago prijatelju. Bio na dugo planiranom putovanju. Extra se proveli. Rešio si i to da (kroz putopis) još jednom proživiš i da podeliš sa nama. Respekt. 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3235 Napisano Maj 27, 2024 Drug član, 2328 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan Gornja slika ne dočarava sladoled u sred Foče...kao da su Huni uleteli u grad! Atrakcija za sve žitelje okolnih zgrada prodavnicu smo poharali toliko da sam morao da se izvinjavam dobrim gospođama za ponašanje nekolicine naših članova koji se zovu GORAN!!! 1 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TAZZ 1466 Napisano Maj 27, 2024 Drug član, 1104 postova Lokacija: Beograd Motocikl: EX - V - STROM 1000 2003 Bumblebee............. EX - V - STROM 1000 L4...................................... NOW - VOGE 900DSX NEW Prijavi odgovor kao problematičan Opasan sladoled...Opasan...Sent from VOGE DS900X using ChinaTech 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Eol 966 Napisano Maj 27, 2024 (promenjeno) Zainteresovan, 488 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan pre 36 minuta, Tumbe je napisao: Baš mi je drago prijatelju. Bio na dugo planiranom putovanju. Extra se proveli. Rešio si i to da (kroz putopis) još jednom proživiš i da podeliš sa nama. Respekt. Hvala @Tumbe.Sve znas pricali smo o tome.E sada kako ce putopis ispasti ,videcemo ... nisam bas vest u pisanju Promenio Maj 27, 2024 član Eol Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Eol 966 Napisano Maj 27, 2024 (promenjeno) Zainteresovan, 488 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto je @micknapisao bili smo kao pravi putujuci cirkus...samo je falio fakir i gutac plamena. Promenio Maj 27, 2024 član Eol 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tumbe 3423 Napisano Maj 27, 2024 Drug član, 294 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KTM 890 Adv, BMW R1250RT Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, Eol je napisao: kako ce ispasti Ne brini. Samo piši ono osećaš i nema greške... 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
salem 913 Napisano Maj 27, 2024 Zainteresovan, 710 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Tdm 900 Prijavi odgovor kao problematičan pre 7 minuta, Eol je napisao: Kao sto je @micknapisao bili smo kao pravi putujuci cirkus...samo je falio fakir i gutac plamena. Imali smo i gutace plamena ali nismo imali plamena... bar ne dovoljno... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Eol 966 Napisano Maj 27, 2024 (promenjeno) Zainteresovan, 488 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan 2.Dan Ustajanje i prva jutarnja kafa u miru i tisini.Dorucak je bio odlican .Posle toga smo otisli da zaduzimo opremu i spremamo se za polazak. Inace start raftinga je udaljen 25 km od naseg kampa i na pocetnu tacku se prevozimo kombijima .Rafting pocinje na reci Tari a zavrsava se na Drini.Tog dana po recima skipera temperatur Tare je bila 9 stepeni , a Drine 4 stepena. Izuzetno hladna i cista voda .Voda se moze piti direktno iz reke(Tare). Sam spust traje oko 3 sata,trasa je dugacka oko23-24km .Prave se pauze kod nekih vodopada i nekih sumskih barova gde se mozete slikati i gde mozete popiti pivo,sok,rakiju i sl. Ja sam spust zamisljao malo ekstremnije i brze,ali kada je ekipa dobra sve je super pa makar veslali ceo put Evo par slika Po zavrsetku spusta , u kampu rucamo dobru teletinu ispod saca i polako planiramo sutrasnju voznju.Kamp polako pocinje da se puni ljudima koji su rezervisali spust za vikend. Da napomenem da je mnogo bolje ici na splavarenje radnim danom,ako zelite mir i tisinu kao mi , jer u petak popodne dolazi veliki broj ljudi i bude velika guzva tokom vikenda (zurke, ziva muzika i gomila ljudi i mnogo alkohola ).Inace tu ima oko 30ak kampova i najveca 2 imaju kapacitete po 400ljudi a ostali su manji i njihovi kapaciteti su oko 100ljudi svaki kamp, Zamislite koliko tu ljudi bude subotom i nedeljom u jeku sezone.....a ipak je sve dosta cisto i uredjeno i na reci nema smeca i djubreta Promenio Maj 27, 2024 član Eol 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dragana Bokijeva Krupanj 13 Napisano Maj 27, 2024 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Evo samo da se upišem da sam i ja prisutna...pozdrav za celu ekipu koja je bila sa nama,ali isto tako i za one koji su trebali da budu a nisu! Bice prilika još... 12 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3235 Napisano Maj 27, 2024 Drug član, 2328 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan Ajmo dalje...doručak... Pa ručak!!! 10 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bole37 5535 Napisano Maj 27, 2024 Drug član, 828 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sashac XJR 1300 black demon. Prijavi odgovor kao problematičan E Eole, trebace mi dve bele table za police...Dosta si se zajebavoo i svrckooo... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
salem 913 Napisano Maj 27, 2024 Zainteresovan, 710 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Tdm 900 Prijavi odgovor kao problematičan @Eol zaboravio si pranje motora u kampu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Eol 966 Napisano Maj 28, 2024 (promenjeno) Zainteresovan, 488 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 7 sati, salem je napisao: @Eol zaboravio si pranje motora u kampu E da...zaboravih da napisem i to ...posto nas je uhvatila i kisa i radovi na putu,motori su bili prljavi kao radne masine u nekom rudniku.Posle spusta predlaze Goran da operemo motore makar ih flasom od 1.5L polivali vodom posto nismo nigde videli crevo ... videli skiperi da smo se uzvrteli i organizuju nam mesto za pranje,razvlace crevo i donose onu pusku ga pranje koju koriste da operu camce... posle sat vremena motori se sijaju (skoro svi) ,nalickani ,namirisani i spremni su za kanjon Pive i Durmitor...pa necemo valjda prasnjavi i prljavi da idemo? Promenio Maj 28, 2024 član Eol 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
salem 913 Napisano Maj 28, 2024 Zainteresovan, 710 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Tdm 900 Prijavi odgovor kao problematičan Moj se sijao... dok se nije osusio 3minuta kasnije A i dok smo se izvukli iz kampa zemljanim putem posutim tucanikom... prasine kol'ko volis 1 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TAZZ 1466 Napisano Maj 28, 2024 Drug član, 1104 postova Lokacija: Beograd Motocikl: EX - V - STROM 1000 2003 Bumblebee............. EX - V - STROM 1000 L4...................................... NOW - VOGE 900DSX NEW Prijavi odgovor kao problematičan Doručak onako, ozbiljan....Kaloričan...Žene se ufatile kobasica i jaja...Mi muški bi štipali, pa se prifatili uštipaka i džema...Ručak...Čak...Lele...Pogodili smo u krompir količinu...Bečke šnicleTeletina po sačemKrompir pod sačemNeke salatePosle kafa i zaboli odmor lagačko...Do tog pranja motora...Sent from VOGE DS900X using ChinaTech 10 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...