Jump to content

Moto Zajednica

Problem sa novim RMS Sport kvacilom Yamaha Aerox

Recommended Posts

• U prolazu, 25 postova
  • Motocikl: Yz250, zx6r

Staro kvacilo se deformisalo i dosta je skuter lose radio sa njim, trzao je na leru i bas lose isao. Odlucim se da kupim novo "RMS Sport" kvacilo. E sad imam problem, fabricke opruge sa kojim je doslo kvacilo drze lamele kako treba da stoje bas zategnute. A, kada stavim crvene oprugice one imaju lufta u paknama bukvalno ne drze ih uopste napregnutim i skuter sa njima krece bukvalno kako mu pipnes gas. Je l imao neko slicnih problema i sta je pametno ciniti baciti ovaj RMS u smece ili...

20240518_134949.jpg

20240518_135638.jpg

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 25 postova

Ne, nee. Dosle su sa ovim crnim. A, ja sam vozio na starom kvacilu crvene oprugice i crvenu centralnu oprugu. Pa kad sam prebacio oprugice ove crvene sa starog na ovo novo kvacilo one su bukvalno labave (inace nove su oprugice ove crvene nisu presle ni 100km, pre nego sto mi je riknulo kvacilo)... Poenta price je da nije kao kod fabrickog kvacila da pasu sve oprugice bez problema. Od zutih,zelenih,crvenih i tako redom... Kao da su rupe pogresno izbusene gde se kace oprugice kao da je trebalo jos 4-5mm dalje da budu probusene rupe

• U prolazu, 25 postova

Ocigledno. Gledao sam bas i pre kupovine ne postoje da se kupe oprugice da kazes da su bas za to kvacilo namenjene zato sam i mislio da mora da pasu ove standardne sto svi stavljamo... 

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja