Antuljeskov.011 95 Napisano Maj 22, 2024 U prolazu, 81 postova Prijavi odgovor kao problematičan Cao svima Planiram put za Zagreb, idem na neki koncert i kako ce biti lepo vreme isao bih motorom. Isao sam na tu stranu koliima ne znam ni sam koliko puta i uvek iskljucivo auto putem.Licno smatram da je to najdosadniji put koji postoji. Izbegao bih auto put motorom pa mi treba predlog kojom rutom ici. Gledam sad malo na google mapama i ne mogu da se odlucim, da li ici severno uz madjarsku granicu (Erdut-Osijek-Virovitica-Bjelovar-Zagreb) ili pak ići južno uz Bosansku granicu malte ne paralelno sa auto putem? Ili nekom trećom rutom koja mi ne pada na pamet? Hvala Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Efendija Skalin 617 Napisano Maj 22, 2024 Zainteresovan, 302 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki V-Strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan nema ti tu puno srece, sve je ravno i dosadno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Antuljeskov.011 95 Napisano Maj 22, 2024 U prolazu, 81 postova Prijavi odgovor kao problematičan A Bosna? Koliko je duže?Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 3090 Napisano Maj 22, 2024 Drug član, 1588 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan A Bosna? Koliko je duže?Sent from my iPhone using TapatalkVremenski je duplo ili više, zavisi gde će da upadne u hrvatsku ponovo.Sent from my 2107113SG using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Efendija Skalin 617 Napisano Maj 22, 2024 Zainteresovan, 302 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki V-Strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan s te strane je, na zalost, jos gore. koridor bijeljina-modrica je katastrofa put, a uz to i jako opterecen, kroz hrvatsku bar imas lijepog pravca da vozis bez naseljenih mjesta. bijeljina-brcko-modrica-banjaluka imas mozda pola sata dobrog i zanimljivog puta 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 3090 Napisano Maj 22, 2024 Drug član, 1588 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Cao svima Planiram put za Zagreb, idem na neki koncert i kako ce biti lepo vreme isao bih motorom. Isao sam na tu stranu koliima ne znam ni sam koliko puta i uvek iskljucivo auto putem.Licno smatram da je to najdosadniji put koji postoji. Izbegao bih auto put motorom pa mi treba predlog kojom rutom ici. Gledam sad malo na google mapama i ne mogu da se odlucim, da li ici severno uz madjarsku granicu (Erdut-Osijek-Virovitica-Bjelovar-Zagreb) ili pak ići južno uz Bosansku granicu malte ne paralelno sa auto putem? Ili nekom trećom rutom koja mi ne pada na pamet? Hvala Sent from my iPhone using TapatalkJa bi išao ili Slavonijom kako si otprilike opisao ili kroz Bosnu, ovo južno od autoputa a kroz hrvatsku mi je najlošija opcija. Možeš i da kombinuješ, malo autoput, kad dosadi cepaš kroz Slavoniju, pa kad dosadi to opet autoput. Ovo je možda i najbolje za preživeti ravnicu. Čuvaj se ograničenja po manjim mestima.Ja sam planirao prošle godine do Karlovca kroz Bosnu i po nekom proračunu treba izdvojiti bar 12 sati za tu akciju.U svakom slučaju ako nećeš autoputem, planiraj polazak dan ranije a na koncert sutradan.Sent from my 2107113SG using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Antuljeskov.011 95 Napisano Maj 22, 2024 U prolazu, 81 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja bi išao ili Slavonijom kako si otprilike opisao ili kroz Bosnu, ovo južno od autoputa a kroz hrvatsku mi je najlošija opcija. Možeš i da kombinuješ, malo autoput, kad dosadi cepaš kroz Slavoniju, pa kad dosadi to opet autoput. Ovo je možda i najbolje za preživeti ravnicu. Čuvaj se ograničenja po manjim mestima.Ja sam planirao prošle godine do Karlovca kroz Bosnu i po nekom proračunu treba izdvojiti bar 12 sati za tu akciju.U svakom slučaju ako nećeš autoputem, planiraj polazak dan ranije a na koncert sutradan.Sent from my 2107113SG using TapatalkNa zalost ovog puta nemam toliko vremena, planiram da krenem to jutro, koncert uvece, spavanje i sutra nazad.Izgleda da mi bosna ovog puta otpada. Sad samo kuca ici kroz hr?Naisao sam jednh temu iz 2014 koja se bavi ovim gde ne kolega predlozio rutu Tovarnik-Djakovo-Virovitica-Djurdjevac-Vrbovec-ZagrebTo mi deluje ok?Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luka9905 1502 Napisano Maj 22, 2024 (promenjeno) Zainteresovan, 281 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki sv650N, Honda Hornet 900 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je put do zagreba zanimljiv samo ako se ide tenkom Šalu na stranu, ako se nemaš vremena, nemoj kroz Bosnu da razmatraš. Sve deonice su poprilično opterećene... Poslednju rutu koju si naveo sam hteo da predložim preko Šida do Đakova, čisto malo da ubiješ monotoniju Promenio Maj 22, 2024 član Luka9905 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jovan.v 151 Napisano Maj 23, 2024 Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: Sombor Motocikl: BMW F 650 GS Prijavi odgovor kao problematičan Kada planiram krivudavi put koristim planer https://kurviger.de/?referer=motoplaner&avoid_ferries=true link za jednu varijantu https://kurv.gr/yf2fS Vredi isporbati ovaj planer. Inače dosta često idem za Zagreb, tada idem preko Našica, Papuka i Pleternice. Pozdrav Nparavio sam ti dve rute pomoću nejga Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoČa 1774 Napisano Maj 24, 2024 Drug član, 621 postova Lokacija: Čačak Motocikl: BMW R1250 GS/A Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav kolega, razmisli o ruti podravska magistrala Novi Sad - Ilok - Vukovar - Osijek - Virovitica - Zagreb Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zec 274 Napisano Maj 26, 2024 Zainteresovan, 730 postova Lokacija: Beograd Motocikl: X8 Prijavi odgovor kao problematičan Odakle kreces? Trenutno je u malo boljem stanju opcija Djakovo, Nasice, Slatina pa dalje Virovitica... Podravska je malo propala sto se kvaliteta puta tice u tom delu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Antuljeskov.011 95 Napisano Maj 26, 2024 U prolazu, 81 postova Prijavi odgovor kao problematičan Odakle kreces? Trenutno je u malo boljem stanju opcija Djakovo, Nasice, Slatina pa dalje Virovitica... Podravska je malo propala sto se kvaliteta puta tice u tom delu.Iz BgSent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zec 274 Napisano Maj 26, 2024 Zainteresovan, 730 postova Lokacija: Beograd Motocikl: X8 Prijavi odgovor kao problematičan Pa onda moze prelaz Sid/Tovarnik pa dalje kroz HR. Do Sida autoput, sto je kratko. U naseljenim mestima vozi po ogranicenju ili tek malo preko. Ima radara, kamera, presretaca. Ja sam autom prolazio tim putevima jer mi je bilo dosadno na autoputu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
croarcher 3009 Napisano Maj 29, 2024 Drug član, 322 postova Prijavi odgovor kao problematičan II naseljima je tolerancija 10km/h kao i svuda di je limit do 100 km/h;na autoputu 10% s tim da se kad odbiju toleranciju ne plaća kazna za prekoračenja do 10 km/h. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...