Vuleta 839 Napisano Maj 20 Drug član, 872 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan Da li znate nekog da pravi sajle(gas, kvačilo isl), a da nije Boban Sajle? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6006 Napisano Maj 20 Drug član, 3008 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Siniša, Ruzveltova ulica, kad pređeš nadvožnjak ka groblju, s desne strane. Preko puta Zire, Zare... Prodaje i moto opremu. 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 8358 Napisano Maj 20 (promenjeno) Drug član, 1859 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Žika Sajla - Google Suche G.CO Ne očekuj kvalitet, neka ti posluže samo dok ne kupiš originalnu ili neku namensku Promenio Maj 20 član ProMaster 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7642 Napisano Maj 20 Drug član, 2920 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Dragisic sajle Ugrinovci, meni uradio za kvacilo, duplo jeftinije nego kod bogoslovije sto sam platio prije 3 godine.Послато са 2303CRA44A помоћу Тапатока 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuleta 839 Napisano Maj 20 Drug član, 872 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan Veliko hvala svima Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8464 Napisano Maj 20 nekrunisani kralj moto cigana, 3185 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Siniša, već pomenuti. Razume se i u motore, bude i ok priča, upoznavanje. U blokovima kod stare okretnice autobusa. Rade podizače stakala, uradili mi sajlu kvačila. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9593 Napisano Maj 20 (promenjeno) Ne silazi, 2264 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Tehnomehanika - Google Suche WWW.GOOGLE.COM Ne znam koji ti deo grada odgovara. Ovi momci su mi lepo uradili za auto i motor. Ivana Ribara, N Bgd M AND S JOVANOVIC PODIZACI STAKLA radno vreme WWW.NAVIDIKU.RS Servis podizača auto stakala M&S Jovanović nalazi se u Žarkovu i vrši popravku i... Žarkovo, extra urađeno kvačilo... Promenio Maj 20 član Blaza 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuleta 839 Napisano Jun 12 (promenjeno) Drug član, 872 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan Da ne ostanem duzan, odlucim se za Dragisic sajle Ugrinovci, zbog blizine same firme. Ljudi napravili po uzorku za 10 minuta, cena 400 kinti. Top prica. Promenio Jun 12 član Vuleta 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...