ZeleniZub 130 Napisano Maj 20 Svrati ponekad, 124 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Honda NC750 DCT 2021 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ljudi, Na prodaju kao iz naslova. Potpuno ispravno, kupljeno prosle godine i korisceno vrlo malo. Ovo mi je bilo montirano na kacigu koju koristim samo za po gradu a na duze sam koristio Senu. Sve kao na slikama. Baterija drzi stvarno dugo, ne znam dali sam bateriju punio 3 puta od kada ga ima. Dobro, nisam ga bas nesto ni koristio ali ipak. Boom mikrofon nikada koriscen, mali sam samo cicak trakom zakacio sa strane. Za one koji se pitaju dali moze da se upari sa drugim proizvodjacima odgovor je da, moze, ja sam ga u universal pairing mode-u bio povezivao sa Senom 10C da bih pricao sa saputnicom. Link sa Alija: Lexin ET-COM Cena 50 € Kontakt Viber, WhatsApp ili ovde preko foruma. Ako je neko zainteresovan sutra dolazim za BG pa mogu da donesem, bicu na Žarkovu zbog preuzimanja. Slanje iskljucivo preko Post Express-a. 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZeleniZub 130 Napisano Maj 23 Svrati ponekad, 124 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Honda NC750 DCT 2021 Prijavi odgovor kao problematičan Prodato. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...