nszabac 142 Napisano Maj 19, 2024 U prolazu, 45 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda NC 750, Vfr 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Došao sam u posed novog uredjaja Sena 3S koja nije mogla da se upali. Posle pregleda tastera u komandnm delu, ustanovio sam da je prekid u žicama koje su zalivene u plastiku. Tu na žalost nije bilo pomoći. Onda mi je na pamet pala ideja da to odradim malo drugačije. Kako je ispalo vidi se na poslednjoj slici. I raadii 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nszabac 142 Napisano Maj 19, 2024 U prolazu, 45 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda NC 750, Vfr 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Evo rešenja 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Yanco 2595 Napisano Maj 21, 2024 Slow rider, 939 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda NC750X 2021, Yamaha Virago XV125 1999, BMW K75 1986, Peugeot Django 2018, Tomos automatik A35 ML 1987 Prijavi odgovor kao problematičan I uz to lepo izgleda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luka9905 1013 Napisano Maj 21, 2024 Zainteresovan, 226 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki sv650N, Honda Hornet 900 Prijavi odgovor kao problematičan Jako lepo izgleda. Interesuje me više detalja kao i na prethodnom postu za nosače za maglenke. Gde stoji baterija? Pretpostavljam unutar kacige, da li žulja? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nszabac 142 Napisano Maj 22, 2024 U prolazu, 45 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda NC 750, Vfr 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Malo su deblje sluške jer je sve u njima pa i baterija(postoji napomena proizvodjača), ali to nije ništa što malo skalpera ne može da reši. Na spoljnu stranu izlazi samo komanda uredjaja ( dva tastera) kojim se upravlja apsoltno svim funkcijama. Ne žulja zvuk je ok. Nije kao cardo ali nije ni cena( pogotovo ovih mojih) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luka9905 1013 Napisano Maj 22, 2024 Zainteresovan, 226 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki sv650N, Honda Hornet 900 Prijavi odgovor kao problematičan Super rešenje, svaka čast Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nszabac 142 Napisano Maj 28, 2024 U prolazu, 45 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda NC 750, Vfr 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Još jedna vraćena u život 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...