NooN 69 Napisano Maj 13, 2024 Svrati ponekad, 122 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Kupljene od kolege sa foruma pre dosta godina, ja ih nisam puno puta nosio. Ima tragova korišćenja ali su funkcionalne. Sunđeri na kukovima a za kolena nisam ni ja dobio ili su izgubljeni. Za osobe oko 180/80 L veličina. Ako je neko početnik i nema opremu rado ću mu ustupiti. Najviše bih voleo lično preuzimanje u Bgd-u. Nenad 0692777520 12 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Baki Vrsac 235 Napisano Maj 13, 2024 Svrati ponekad, 442 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Honda ST 1100 pan european - Honda GL1500 GOLDWING - Honda Shedow Prijavi odgovor kao problematičan Ako bi moglo za mog klinca. Bio bih zahvalan. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6410 Napisano Maj 14, 2024 Enduraš, 6387 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Moje bivse, poznao ih po prišivcima dole Dobio si i protektore Odlične pantalone, ali nisu za leto nikako, rano proleće, kasna jesen idealne. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NooN 69 Napisano Maj 15, 2024 Svrati ponekad, 122 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pantalone otišle kolegi početniku koji nema dovoljan broj postova pa je pisao na pp. Nek' je sa srećom ulazak u moto svet. 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...