živke 5368 Napisano Avgust 27 Drug član, 1927 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Dobro došla! Moram da dodam da su tvoji postovi pravo osveženje na forumu Samo nastavi, pa da uskoro čitamo i neki putopis 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PetraBG 212 Napisano Avgust 27 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT-07 , super soco ts1200r Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Peppermint said: Tek sad shvatih da ovde treba dopuna predstavljanja. Pep više nije sam, tu je i Džoli Džamper - CFMoto 300NK; u početnom postu opisani novajlija se svim silama trudi da predje u kategoriju početnika, moto pozdrav je davno u upotrebi a “ovisnost” o dva točka dovedena na max. Iako najviše volimo Voždovac sada više niste “bezbedni” ni na ostalim opštinama, vitlamo koliko nam vreme dozvoljava. I još smo gori kad je nošenje opreme i poštovanje bezbednih procedura u pitanju Sent from my iPhone using Tapatalk Okaci neku slicicu novog ljubimca 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shke 61 Napisano Avgust 28 U prolazu, 30 postova Lokacija: Beograd Motocikl: QJ SVT650X Black Beauty Prijavi odgovor kao problematičan 17 hours ago, Peppermint said: Sad se pitam - da li je to nešto dobro ili nešto loše??? Nije baš da nas stariji vole jer smo po njima divlji a mladji smatraju da smo jako dosadni. A meni nekako odlično u mojim godinama Sent from my iPhone using Tapatalk Mi smo takoreci neshvaceni i to je super A sto se tice davanja imena svemu, aj sto dajem imena svojim gitarama, nego sam i psa nazvao po omiljenoj gitari... A i nadimak motoru sam dao takodje po modelu gitare...mislim da imam problem... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peppermint 426 Napisano Avgust 28 Svrati ponekad, 69 postova Lokacija: Beograd, Voždovac Motocikl: Honda Pantheon 150, CFMoto 300NK Prijavi odgovor kao problematičan Džoli Džamper je ime dobila po vernom konju Taličnog Toma, jes da sam malo drugih dimenzija u odnosu na njega ali Džoli je moj verni konj kojeg bih i u dnevnu sobu uvodila da se može 8 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peppermint 426 Napisano Avgust 28 Svrati ponekad, 69 postova Lokacija: Beograd, Voždovac Motocikl: Honda Pantheon 150, CFMoto 300NK Prijavi odgovor kao problematičan pre 57 minuta, Shke je napisao: neshvaceni i to je super Svima kažem da su ove godine najlepše, svi smatraju da si samo malo poludeo a ti možeš da punim plućima uživaš u svom neprilagodjavanju 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peppermint 426 Napisano Septembar 10 Svrati ponekad, 69 postova Lokacija: Beograd, Voždovac Motocikl: Honda Pantheon 150, CFMoto 300NK Prijavi odgovor kao problematičan Napolju pada kiša, ljubimci su na suvom i sigurnom, Peppermint nema još 100 poruka a trenutno nema ni inspiracije da ubedjuje admine da otključaju bar asocijacije za novajlije, vi se radujete i rastužujete a mi možemo samo da voajerišemo 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 4018 Napisano Septembar 10 Nemanja Stojanović, 1368 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da se postovi u ovom delu (predstavljanje novih članova) i ne računaju 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peppermint 426 Napisano Septembar 10 Svrati ponekad, 69 postova Lokacija: Beograd, Voždovac Motocikl: Honda Pantheon 150, CFMoto 300NK Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da se postovi u ovom delu (predstavljanje novih članova) i ne računaju Znam ali je vreme grozno pa bar da se žalim Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
admiki 1500 Napisano Septembar 10 Drug član, 575 postova Lokacija: BiH Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Peppermint je napisao: Napolju pada kiša, ljubimci su na suvom i sigurnom, Peppermint nema još 100 poruka a trenutno nema ni inspiracije da ubedjuje admine da otključaju bar asocijacije za novajlije, vi se radujete i rastužujete a mi možemo samo da voajerišemo Ajd piši tamo gdje možeš, pa ćemo da se svađamo dok ne napucaš na 100? 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...