Jump to content

Moto Zajednica

Piaggio Vespa ET4

Recommended Posts

• Drug član, 755 postova

Dobra ti je Vespa covece,sto je prodajes?!Ja imam ET4 '99 125ccm...To je bukvalno neunistiv skuter,udoban za voznju,samo tako..do duse,sve ovo ti znas!Sentenca ''Mercedes medju skuterima''nastala je 1996god.kad je ovaj model poceo sa proizvodnjom.AMIN

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 182 postova
  • Motocikl: Beverly 350

Pozdrav Momci ,

Pitanjce,

Gde ili ko vam je odrzavao VEspaje !?

JA imam ET4 150 ccm , mislim da je 2001,i rado bih je odvezao negde da je neko pretrese, imala je kod bivseg vlasnika havariju , i ja sam malo

skrachovao pa bi trebalo malo pogledati vilu i malo videti motor , nista mu nefali ali nemoze da skodi !

Hvala,

Pozzz

Ljuti

• Nesvrstan, 756 postova
  • Motocikl: R21A

Dobra ti je Vespa covece,sto je prodajes?!Ja imam ET4 '99 125ccm...To je bukvalno neunistiv skuter,udoban za voznju,samo tako..do duse,sve ovo ti znas!Sentenca ''Mercedes medju skuterima''nastala je 1996god.kad je ovaj model poceo sa proizvodnjom.AMIN

Znam sve to odlicno i stvarno je skuter bez mane ali mi je mnogo mali ja imam 195cm i 110kg mozes misliti kako izgledam na njoj to jedini razlog prodaje prelazak na veci motor!

• Nesvrstan, 756 postova

Narode kad pocne sezona i kada cene skoce kajacete se silno sto niste kupili motor zimus...........nemojte dozvoliti da vam se to desi......pozovite 065/2722-098 da se dogovorimo!

• Zainteresovan, 454 postova
  • Motocikl: Kawasaki Z1000 Mk2 Piaggio Beverly 250

Ćao sapatniče!

Vespa je definitivno sledeći skuter koga ću kupiti. Odavno želim nešto kao ovo tvoje. Prošle godine, u nedostatku love za Vespu kupio sam KYMCO Vitality o kome imam samo reči hvale. Ipak, budući da mi je Vespa u krvi još od kad je moj stariji burazer imao osamdesetih godina, a i budući  da sam malo prištedeo u međuvremenu, rešio sam da prodam mog Mališu i kupim Vespu.Možda si video, i moj Mališa je u oglasniku a i u ovom delu foruma. Iako sam imao u planu da kupim novu (LX 125 ili npr neka iz GT/GTS serije), tvoj oglas me je zainteresovao jer vidim da je skuter u više nego korektnom stanju bez obzira na 'krštenicu'. Zvaću te čim pre da dođem da ga pogledam, a ukoliko imaš nekoga koga bi interesovao moj skuter, utoliko smo bliži poslu.

• Nesvrstan, 756 postova

Cao,cao!

Sta da ti pricam vidis i sam Vespa je u odlicnom stanju no da ti ne pricam dodji pa vidi! Sto se tvog skutera tice video sam oglas odlicno motorce ali kao i ovaj moj nema kupca (ubi nas recesija) ili bar ne jos uvek! Za vikend mi se najavio jedan decko da dodje da vidi,proba mozda pazari ko zna pa tako da ako si ozbiljan kupac itd pozuri! Puno srece za prodajom Malise!

• Nesvrstan, 756 postova

.............AKTUELNO.............POVOLJNO.................AKTUELNO.................POVOLJNO....................AKTUELNO..................POVOLJNO...............AKTUELNO.................POVOLJNO

......065/2722-098................BEOGRAD...................065/2722-098....................BEOGRAD.................065/2722-098.

• U prolazu, 30 postova
  • Motocikl: Kawasaki zx6r 636 ,Malaguti Madison s200

Pa kupi Vespu pa cu prestati da ga pisem!

Nije moj fazon ali da je lepa lepa je .Srećno sa prodajom  ;)

Gost
Ova tema je zaključana za nove odgovore.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja