banjaccx 0 Napisano April 28, 2024 U prolazu, 17 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dobro vece svima, imam malaguti f12 100cc f morini agregat, motor kad je zagrejan i presalta u "drugu brzinu" posle 25kmh iygubi snagu i vuce se kao baba do nekih 50 60 kmh i posle toga dobije obrtaje i ide i do 100, da naglasim da se motor ne ugusi kao ono kad se cuje "Uuuuuuuuu" a i ne trokira vec samo na saltanju izgubi snagu, svecica ngk tamno braon boje je, smeša karba je odlicna, ocisceni su karb i filter, sto se kaze sve je na svom mestu sto se toga tice, inace motor kad je hladan ide odlicno aliodma posle 500metara predjenih iygubi 80posto snage, u leru radi odlicno i pali kao na zub, takodje start mu je odlican i kad je vruc i kad je hladan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11189 Napisano April 28, 2024 Ne silazi, 2242 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Da probas da stavis veci filter za gorivo?Lici kao da nema dovoljno goriva.Potrosi,pa dok ponovo napuni lonce. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
banjaccx 0 Napisano April 28, 2024 U prolazu, 17 postova Prijavi odgovor kao problematičan Moguce, vidis na to nisam obratio paznju, mada ne verujem jer kad sam cistio karb skinuo sam crevo ya gorivo i normalno je da iscuri malo gorivo ali kod mene gurivo curi kao ludo, kao da nemam vakum pumpu nego slavinu za gorivo, jedino kad prstom zapusim odusak rezervoara onda gorivo ne izlazi jer nema gde vazduh da udje ali ovako kad nista ne diram gorivo ide kao ludo i ne preataje dok se ceo rezervoar ne isprazni Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11189 Napisano April 28, 2024 Ne silazi, 2242 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Ako je to kit 100ccm,onda trazi vise goriva. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
banjaccx 0 Napisano April 28, 2024 U prolazu, 17 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nije kit, fabrika je Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
banjaccx 0 Napisano April 28, 2024 U prolazu, 17 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nista nije menjano ni dirano, karb je delorto 17.5 njegov fabricki Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6791 Napisano April 28, 2024 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Može biti da te kaVa augspuf... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
banjaccx 0 Napisano April 28, 2024 U prolazu, 17 postova Prijavi odgovor kao problematičan Vakum slavina mi svakako ne radi, gorivo dolazi u karb prirodnim putem i to samo ako imam 2 ili vise litra u rezervoaru, upravo sam testirao, sutra je menjam pa javljam sta i kako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2765 Napisano April 29, 2024 Ne silazi, 4864 postova Prijavi odgovor kao problematičan Мали карбуратор или мала главна дизна, и откуд F12 прва друга или то само фигуративно?Sent from my SM-G998B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2765 Napisano April 29, 2024 Ne silazi, 4864 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nista nije menjano ni dirano, karb je delorto 17.5 njegov fabrickiНе може 17,5 а да буде 100ка. 17,5 је стандард 50ка.Sent from my SM-G998B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6791 Napisano April 29, 2024 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Pa nije baš. 17,5 je zaista original za 100tku Malaguti....a za "obične" 50ke ide se čak od 12...pa na dalje. Oni koji su u startu malo nabrijani imaju 17,5 kao prvu ugradnju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2765 Napisano April 30, 2024 Ne silazi, 4864 postova Prijavi odgovor kao problematičan Искрено ја нисам срео са мањим карбуратором али ако колега Пронто кога изузетно поштујем каже тако онда је тако и тачкаSent from my SM-G998B using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...