BaneVuk58 8161 Napisano April 25 Solo Rider, 3155 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Jel se ti salis sa mnom ? Burazeru , pa ja radim u bolnici , i verovatno bolje od tebe kapiram te sekunde o kojima pricas.... Ali , to nema veze sa ovim sto pisem... Po zakonu - hitna pod rotacijom mora da stane na crveno. Tacka i kraj... Ko god misli da je drugacije , ne znam sta bih vam rekao , procitajte opet knjigice Evo čitam i krstom se. Znači natenane pa kad stignu. Ok....ali znam da su kumu i drugaru spasili živote baš zbog brze reakcije.Solo rajder sa i 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vex 4027 Napisano April 25 Drug član, 471 postova Lokacija: v.gradiste Motocikl: V2- americki Prijavi odgovor kao problematičan Zna se ko sme na crveno, preko ogranicenja... To nismo mi vec Prvosvestenici sekte 5 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
john314 626 Napisano April 25 (promenjeno) Zainteresovan, 533 postova Lokacija: Banat Motocikl: ,es125 trophy,,ktm strada bicikl,r1100rt Prijavi odgovor kao problematičan Jbg,ja mislio da je sve organizovano Mislim da ljude iz drugih gradova neće dirati,al mene defile i okupljanje neće videti Dođem i parkiram motor u ladovinu Promenio April 25 član john314 Dodo nešto 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misko.p 30 Napisano April 25 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: NG Motocikl: Africa Twin 1000 Prijavi odgovor kao problematičan U majku mu, bacene pare…. ajd vec kad smo kod snimanja, da li radar na putu slika i nas motordzije ili…? Ja pre neki dan tri puta naisao na radare i vozio preko dozvoljene brzine Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
john314 626 Napisano April 25 Zainteresovan, 533 postova Lokacija: Banat Motocikl: ,es125 trophy,,ktm strada bicikl,r1100rt Prijavi odgovor kao problematičan Trijes iljada Odoše gume u Pičkumaternu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misko.p 30 Napisano April 25 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: NG Motocikl: Africa Twin 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Zeznuto žena ako cuje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Libero 2157 Napisano April 25 MiNistrY oF SillY WaLkS, 2096 postova Prijavi odgovor kao problematičan pre 16 minuta, Darko Mihajlovic je napisao: Jel se ti salis sa mnom ? Burazeru , pa ja radim u bolnici , i verovatno bolje od tebe kapiram te sekunde o kojima pricas.... Ali , to nema veze sa ovim sto pisem... Po zakonu - hitna pod rotacijom mora da stane na crveno. Tacka i kraj... Ko god misli da je drugacije , ne znam sta bih vam rekao , procitajte opet knjigice Upravo promena ove tačke zakona je bila jedan od zahteva vozača hitne na protestu koji je održan u Bgd-u septembra prošle godine: 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4772 Napisano April 25 Drug član, 1488 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Sam si sebi odgovor dao "Prosle godine" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8161 Napisano April 25 Solo Rider, 3155 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Sam si sebi odgovor dao "Prosle godine" Burazeru...ti kao da podržavaš ove propise kad je hitna u pitanju.....ili mi se samo čini Solo rajder sa i Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Libero 2157 Napisano April 25 MiNistrY oF SillY WaLkS, 2096 postova Prijavi odgovor kao problematičan pre 11 minuta, Darko Mihajlovic je napisao: Sam si sebi odgovor dao "Prosle godine" Ne znam na koga se odnosi tvoj odgovor. Ako je na mene, nešto si pogrešno shvatio, moj post je u prilog tvojoj tvrdnji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4772 Napisano April 25 Drug član, 1488 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan 14 minutes ago, BaneVuk58 said: Burazeru...ti kao da podržavaš ove propise kad je hitna u pitanju.....ili mi se samo čini Solo rajder sa i Ma jok , cini ti se... retadirano je kad citas necije pisanje , a ne vidis coveka... malo me iznervira to , jer bas dosta ljudi ima kao ti , koji su mislili drugacije , pa mi nevera .... i onda sam malo drcan u ubedjivanju ahhah sory 7 minutes ago, Libero said: Ne znam na koga se odnosi tvoj odgovor. Ako je na mene, nešto si pogrešno shvatio, moj post je u prilog tvojoj tvrdnji. da da , shvatio sam tacno sta si hteo... nazalost je tako... tesko ce to da im prodje ... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjoleLO 1887 Napisano April 25 (promenjeno) Zainteresovan, 636 postova Lokacija: Loznica Motocikl: KTM Super duke GT Prijavi odgovor kao problematičan Gde ste vi polagali..? Po zakonu niko ne moze da prodje na crveno. Ni vozila sa prvenstvom prolaza (hitna, policija, vatrogasci), ni vozila pod pratnjom. Na crveno moze da se prodje samo ako prolaz regulise ovlasceno sluzbeno lice i ono ti polozajem tela, ili pokretom da znak da mozes da prodjes. Promenio April 25 član DjoleLO 3 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4772 Napisano April 25 Drug član, 1488 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan u praksi , bar u BG je drugacije... prolaze na crveno , ljudi ih pustaju , sve je to ok... samo da razgranicimo - to nije po zakonu !!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8161 Napisano April 25 Solo Rider, 3155 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Ja ne u Srbiju tj. Jugoslaviji. Ja sam učio da vozila sa prioritetom imaju prednost, njima se svi sklanjaju...pogotovo hitna i vatrogasci.....mada u toj zemlji nisu koristili ambulance za prevoz krompira i polutke....jbg.Solo rajder sa i 6 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
admiki 1649 Napisano April 25 Drug član, 597 postova Lokacija: BiH Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Kod nas pošalju poziv kad hitnu uhvati radar ili kamera. Rješava dnevnik vožnje kao dokaz da je bila hitna intervencija, e sad ne znam da li mora da se ide na sud. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4772 Napisano April 25 Drug član, 1488 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan usrasmo coveku temu... a !!! 1. izgubio je gume 2. zena ce da mu jebe mamu 3. usrao sebi dan 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjoleLO 1887 Napisano April 25 Zainteresovan, 636 postova Lokacija: Loznica Motocikl: KTM Super duke GT Prijavi odgovor kao problematičan Imaju prednost tamo gde prolaz nije regulisan svetlosnim saobracajnim znakom (semaforom) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11146 Napisano April 25 Ne silazi, 2232 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Pre dve godine nekom liku slepovali auto na slep sluzbi preko Brakovog mosta zutom trakom.I stigla mu kazna.Dokazivao je dugo,mislim da se izvukao.Vlast se pravi luda,kamere su zabelezile tablicu,plati kaznu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 4139 Napisano April 25 Nemanja Stojanović, 1402 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Evo da vratim kolko tolko na temu, možda pomogne @john314, ili bilo kome. Kada dobijete poziv ovako da se izjasnite ko je upravljao vozilom, imate dve opcije: 1) kažete ja sam 2) kažete tetka/baba/rođak koji ima kategoriju a ne vozi nikada ako idete na prvu, tu koje god da su okolnosti, pred sudijom nema opcije da prođete bez kazne. jer poziv ne bi bio da nije nešto prekršeno. to, bila kolona, organizovano, trt mrt, nema ništa. ja sam se tako okrenuo u suprotnom smeru jer mi je išla kolona u susret i rekao mi jedan vozač e bio udes, zatvoren tunel, rekli nam da se vratimo ovuda - i lepo i uredno stigla kamera. u tom slučaju najbolje je da se ide na nagodbu - priznate krivicu pre sudije, i onda po pravilu dobijate najmanju moguću kaznu. meni su dali još da biram oću više para ili duže bez dozvole. ako idete na drugu opciju, rizik je, jer se nekada baš jasno vidi da nije tetka nego da je neki bradonja. malo rizično. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
john314 626 Napisano April 25 Zainteresovan, 533 postova Lokacija: Banat Motocikl: ,es125 trophy,,ktm strada bicikl,r1100rt Prijavi odgovor kao problematičan Jbg,ja mislio da je sve organizovano Misli da ljude iz drugih gradova neće dirati,al mene defile i okupljanje neće videti Dođem i parkiram motor u ladovinu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
john314 626 Napisano April 25 Zainteresovan, 533 postova Lokacija: Banat Motocikl: ,es125 trophy,,ktm strada bicikl,r1100rt Prijavi odgovor kao problematičan Hvala kolega na odgovoru ali slike koje sam dobio od policije ,ja ne znam ni koji je moj motor A bili smo u defileu ,jebemti srmafor,200 motora i mene slika,pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
john314 626 Napisano April 25 (promenjeno) Zainteresovan, 533 postova Lokacija: Banat Motocikl: ,es125 trophy,,ktm strada bicikl,r1100rt Prijavi odgovor kao problematičan Idem sutra u policiju prvo da utvrde ko je vozio motor,a zvaću i organizatora iz ZR da se posavetujem sa njim Ja sam iz sela pored Ki Pozdrav Promenio April 25 član john314 Nako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4772 Napisano April 25 Drug član, 1488 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan e sad kad smo tebe resili sta ces i kako ces , da nastavimo da ga merimo ja i @BaneVuk58 .... u koje to zemlje aman hitna ide kroz crveno ? neznanje ubija , pa me zanima 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano April 25 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, misko.p je napisao: U majku mu, bacene pare…. ajd vec kad smo kod snimanja, da li radar na putu slika i nas motordzije ili…? Ja pre neki dan tri puta naisao na radare i vozio preko dozvoljene brzine slika ali ako je odnapred a ne zaustave te i nalepnica je ,,malo zakrenuta,,od kamere nikom ništa. Nego pre 2 dana sam video u NS do sad neviđeno.To su 2 lika u civilu pored radara a ni u blizili policijski auto plavo beli-Stoje iza drveta a radar samo malo viri i vido sam ih tek kad sam prošo pored njih sa 40 na sat. Nema šanse iz daleka da pomisliš da je radar,a čak ni iz bliza Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano April 25 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, Darko Mihajlovic je napisao: e sad kad smo tebe resili sta ces i kako ces , da nastavimo da ga merimo ja i @BaneVuk58 .... u koje to zemlje aman hitna ide kroz crveno ? neznanje ubija , pa me zanima mora da je u EU ,tamo su kuće od čokolade i imaju svog Branka Kockicu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...