maxone 31 Napisano April 24, 2024 U prolazu, 30 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Benelli TRK 502X, Benelli TRk 702x Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, kao sto post kaze, treba mi nova kaciga, najveci osvrt mi je na sigurnost ( gledam SHARP analize ) , imam K1 sa kojom sam se zakucao u auto i ostala je citava, ali vise nije za upotrebe, imam LS2 FF900 Valiant II ali mi je teska na duga putovanja, i HJC i70 koja mi uzasno zuji kada predjem 100 km/h. Vozim TRK702x i otprilike prelazim od 300 do 500 km po danu ( uglavnom magistrala i autoput ) , pa mi je aerodinamika druga stavka, a tezina treca. Budzet 30000 rsd. Neki su me preporucivali Airoh Commander, ima li neko jos neki predlog. Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3256 Napisano April 24, 2024 Drug član, 2328 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan Šta god da uzmeš biće bučno...čepovi za uši rešavaju problem. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Petre 779 Napisano April 24, 2024 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: Skopje Motocikl: SV650A Prijavi odgovor kao problematičan Za oko 300 eura (Louis), jos uvek ima C3 pro. Naravno, ako ti odgovara oblik. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
easy and slow 264 Napisano April 25, 2024 Svrati ponekad, 84 postova Lokacija: Ruma Motocikl: ...u potrazi za novim ljubimcem Prijavi odgovor kao problematičan Scorpion Exo 520 Air Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
punisa 16 3801 Napisano April 25, 2024 Astro Puki krsi sva pravila!, 933 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 RS , Kymco Agility 50 Prijavi odgovor kao problematičan I meni. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PetraBG 213 Napisano April 25, 2024 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT-07 , super soco ts1200r Prijavi odgovor kao problematičan Caberg, imaju dosta dobre ocene na Sharp rating'u. Ja imam od pre par godina Jackal i malo je bucna na velikim brzinama ali zato nosim cepice za usi. Ovako po gradu je super + idu sa naocarama za sunce Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...