vuchinats 0 Napisano April 24, 2024 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Uzeo sam yamahu fzr 600 91. god. ali je regler neispravan drugar mi ima yamahu fz 750 90. god. da li regler sa nje pase na fzr 600 a ako taj ne pase da li da uzimam nov ili polovan? Svi saveti su dobro dosli. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5965 Napisano April 24, 2024 Svakom po zasluzi, 12424 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Nisu isti, FZ750 ima "automobilski" regler a tvoj FZR trofazni, šant tip. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
braca 90 Napisano April 29, 2024 Svrati ponekad, 110 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Cbr1100xx, R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Poruči sa alija...20-30e sa postarinom...stize za mesec dana...uzmi samo sa mosfetovima... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6787 Napisano April 29, 2024 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Može biti da odgovara od TDMa 850...stariji model. Oblikom, prilično sam siguran da je isti..a sad, za vrednosti i položaj pinova to treba videti.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...