Abi 2338 Napisano April 24, 2024 (promenjeno) Drug član, 1188 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan Da postavim i ovde, znam da ima clanova koji stampaju, a mozda nekome znaci. Meni je ostalo od nekog posla i spustio sam cenu jer niti mi treba ovoliko vise, niti planiram bilo sta vece da stampam. Ja sam kupovao direktno od Anycubica i od uvoznika. Moze na komad, naravno, napisao sam sve u oglasu. Ako nesto, cimajte. Prodavacu uskoro i stampace svoje i jos neke stvari, ali tek trebam da raspremim radni prostor. ANYCUBIC 405nm UV Resin 1l (rezin) - KupujemProdajem KUPUJEMPRODAJEM.COM Na prodaju ANYCUBIC 405nm UV Rezin od po 1l. Ostalo mi je 20-tak boca, nove, neotvorene, kupljeno direktno od Anycubica i par boca kupljeno kod nas od uvoznika (40e jedna). Imam... Promenio April 24, 2024 član Abi Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 6349 Napisano April 24, 2024 Nemanja Stojanović, 1734 postova Lokacija: youtube.com/@motoriiplanine Motocikl: Honda GL 500 Interstate + Honda NX500 Prijavi odgovor kao problematičan Šta imaš od štampača? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 2338 Napisano April 24, 2024 Drug član, 1188 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan Mono X2 i Saturn S (sto cu prodavati). Imam vakum chamber nov, neotpakovan sa motorom za izvlacenje vazduha prilikom pravljenja kalupa itd. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 2338 Napisano April 24, 2024 Drug član, 1188 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan 8 hours ago, Skittles said: Šta imaš od štampača? 3 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...