rusic 261 Napisano Februar 1, 2009 Prekidach, 1093 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin CRF1000L & Suzuki DR 650 SE Prijavi odgovor kao problematičan Na ovogodishnjim planiranim putovanjima u periodu ispod 20 stepeni ce me grejati i shtiti Suomy Nesso.. juche sam je pazario, road test chim se malo sredi vreme... ima protektore u laktovima, ramenima i ledjima.. postava se vadi (nije prsluk, ima i rukave)... ima dosta dzhepova i par drikera za podeshavanje shirine rukava itd..... jako udoban okovratnik... sve u svemu mislim da sam super jaknu uzeo.. sad mi preostaje da nedjem neku lakshu za grad i letnje mesece.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JankoR 471 Napisano Februar 1, 2009 Zainteresovan, 707 postova Lokacija: podgorica,mne Motocikl: uvijek prljava Honda xr650r Prijavi odgovor kao problematičan Imao sam je na sniženju 120 e i dok se ja nakanih prošlo , sad sam bez jakne i zalim za propuštenom šansom . Jakna je sasvim ok , po mom mišljenju još da ima koji lufter pun pogodak . Ako nije tajna kolko si je platio , pa se možda i ja odlučim . U svakom slučaju sa srećom i puno lijepih km u istoj . poz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rusic 261 Napisano Februar 1, 2009 Prekidach, 1093 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin CRF1000L & Suzuki DR 650 SE Prijavi odgovor kao problematičan ja sam dao ochigleno vishe nego shto sam trebao 180 evra... ali obichno je sa mnom tako... otishao sam po kacigu a zavrshio sa jaknom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JankoR 471 Napisano Februar 1, 2009 Zainteresovan, 707 postova Lokacija: podgorica,mne Motocikl: uvijek prljava Honda xr650r Prijavi odgovor kao problematičan Sad , nisi dao baš previše , u sezoni je kod nas bila oko 230 e , na sniženju 135 e , a moj poznanik je kupio i bila mu prevelika baš pa mi je nudio za 120 e - malo pojašnjenje . poz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rusic 261 Napisano Februar 1, 2009 Prekidach, 1093 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin CRF1000L & Suzuki DR 650 SE Prijavi odgovor kao problematičan ok, hvala.. sad me ne grize mnogo savest morao sam opet da je obuchem (u kuci) da se smirim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...