gixxer 386 Napisano April 16, 2024 (promenjeno) Zainteresovan, 188 postova Lokacija: Ada Motocikl: Z1000SX Prijavi odgovor kao problematičan Podmazivac lanca Cobra Nemo 2, ORIGINAL NIJE CHINA - KupujemProdajem WWW.KUPUJEMPRODAJEM.COM Podmazivac lanca za motocikle Cobra Nemo 2 Original proizvod , NIJE Kineska kopija , ima razlike u kvalitetu Bez ostecenja i mana, vrlo malo koristen , motor na kome je bio je prodat , a... Promenio April 16, 2024 član gixxer 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1522 Napisano April 16, 2024 Drug član, 1087 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan Možeš li mi navesti razliku u kvalitetu?Meni treba ovakav. Imao sam kineski.Послато са Redmi Note 9 Pro помоћу Тапатока Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gixxer 386 Napisano April 16, 2024 Zainteresovan, 188 postova Lokacija: Ada Motocikl: Z1000SX Prijavi odgovor kao problematičan Nema reklamacije na original ,dok je na Kinesku kopiju bilo ,ispadala je cevcica iz holendera,curilo ulje na poklopcu i slicno.Ali,kome treba Kinesko ,neka kupi,opet ko voli da je original nema o cemu da razmislja ,da li ce procureti ,ili ne .Nismo svi isti ,bez namere da bilo koga uvredim + Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gixxer 386 Napisano April 25, 2024 Zainteresovan, 188 postova Lokacija: Ada Motocikl: Z1000SX Prijavi odgovor kao problematičan Za clanove foruma za 50 Eu 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gixxer 386 Napisano April 26, 2024 Zainteresovan, 188 postova Lokacija: Ada Motocikl: Z1000SX Prijavi odgovor kao problematičan Poslato danas kolegi sa foruma 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...