badzabajker 87 Napisano April 15 Svrati ponekad, 239 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GPZ 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Potreban mi je providni, običan, vizir HJ 26, za Rpha 70, verovatno odgovara i od Rpha 11... 0638282122 Sent from my ThinkPhone by motorola using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
velimirjevtic 470 Napisano April 16 Zainteresovan, 618 postova Lokacija: Beograd/Užice Motocikl: Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan Jesi gledao u Motolandu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
badzabajker 87 Napisano April 16 Svrati ponekad, 239 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GPZ 1100 Prijavi odgovor kao problematičan To znam, reko da li ima ovako neko da ga ne koristi a voljan da proda ...Sent from my ThinkPhone by motorola using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Paf 198 Napisano April 16 U prolazu, 35 postova Lokacija: Zadar Motocikl: V-Strom 1000 XT Prijavi odgovor kao problematičan ako ne nadjes,imas na aliexpressu tih vizira,samo upisi vizir hj 26. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
badzabajker 87 Napisano April 17 Svrati ponekad, 239 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GPZ 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Jel to provereno ? Jel baš Kina Kina ?Sent from my ThinkPhone by motorola using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 2456 Napisano April 17 Drug član, 1210 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam uzeo i vizir i pinlock za hjc c70, prezadovoljan.Mislim da sam pisao u temi AliExpress.Sent from my SM-S911B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...