kockica55 274 Napisano April 9, 2024 Svrati ponekad, 123 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Drag Star XVS250 Prijavi odgovor kao problematičan Poklanjam kacigu ,msm da je XL jer je meni velika a nosim L . Ok je stanje i super da neko premosti sezonu dve . Voleo bi da bude licno preuzimanje jer sam i ovako smotan,poslacu je na sveverni pol 34 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Eol 966 Napisano April 9, 2024 Zainteresovan, 488 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast kolega lep gest... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kockica55 274 Napisano April 9, 2024 Svrati ponekad, 123 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Drag Star XVS250 Prijavi odgovor kao problematičan Bolje da je neko u zdravlju nosi nego meni da skuplja prasinu 3 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 10404 Napisano April 9, 2024 Ne silazi, 2362 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast, lepo očuvana kaciga, bravo ! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kockica55 274 Napisano April 9, 2024 Svrati ponekad, 123 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Drag Star XVS250 Prijavi odgovor kao problematičan Rezervisana za kolegu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...