Džim Džarmuš 3356 Napisano Utorak u 08:17 (promenjeno) Drug član, 1577 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750,BMW F900 GS⬜🟦🟥 Prijavi odgovor kao problematičan Pa koliko vidim u yt komentarima kod Jovana to je pravila neka fabrika Zonšen koji je veci od zontesa brend ,valjda je 25 % vlasnistva pijađa u njihovom vlasnistvu ..Tipa, u vrhu su top 3 po velicini .. Nisam istrazivao dublje ali cujem da ta peda ima ista sa lcd ekranom zove se nekako drugacije i proizvodi se valjda dugo taj agregat...da li je pijadjov ne znam. Eto kolege imaju finu priliku da istraze pre kupovine izgleda da tu ima nečega osim realne cene.A svakako estetski je jako lepo sve to sklopljeno. Promenio Utorak u 08:19 član Džim Džarmuš Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11747 Napisano Utorak u 09:52 Ne silazi, 2653 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli,gy6 125 Prijavi odgovor kao problematičan Plasim se da za bilo koji skuter ima plastike.U slucaju havarije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 3356 Napisano Utorak u 10:06 Drug član, 1577 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750,BMW F900 GS⬜🟦🟥 Prijavi odgovor kao problematičan Ima za bmw za 3 do 7 dana sve .10 godina minumum drze sve delove u ponudi nakon prestanka produkcije i prodaje modela,to im je politika. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11747 Napisano Utorak u 10:15 Ne silazi, 2653 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli,gy6 125 Prijavi odgovor kao problematičan A Honda i Yamaha? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 5790 Napisano Utorak u 10:22 Ne silazi, 4299 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Svaki pravi brend ima dugoročnu podršku. Ako kod nas ne funkcioniše najbolje, zbog lokalnih dilera, ima alternative - komšiluk, inostranstvo, web sajtovi... Kod noname kineskih brendova to nije tako. Jeste to neki Zonshen RT3s, prodaje se po celom svetu pod raznim imenima i različitim nivoima kvaliteta, u zavisnosti od tržišta, ali nema podršku uglavnom. Sutra će kinezi da naprave neki RTS4x model, ovaj da ugase i ćao zdravo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 3356 Napisano Utorak u 11:05 Drug član, 1577 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750,BMW F900 GS⬜🟦🟥 Prijavi odgovor kao problematičan Za ovu pedu300 je garancija 4 godine čini mi se da sam tako video ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11747 Napisano Utorak u 11:14 Ne silazi, 2653 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli,gy6 125 Prijavi odgovor kao problematičan Sa servisnom podrskom meni odgovara Peda xdv 300. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 5790 Napisano Utorak u 11:24 Ne silazi, 4299 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Da ne brkamo babe i žabe. I na već pomenutom Zontesu je garancija 4 godine, ali nemaju blatobran na stanju, niti mogu da ga naruče, a kad će ne znamo. A to i nije pod garancijom. Garancija ti daje spokoj za neke stvari, ali ne znači da je podrška dobra, a još manje da je servis valjan. I Qooder recimo je imao garanciju, na papiru, al moš se slikati sa njom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11747 Napisano Utorak u 12:40 Ne silazi, 2653 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli,gy6 125 Prijavi odgovor kao problematičan Garancija kod nas je slabo ostvariva. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 5790 Napisano Utorak u 13:54 Ne silazi, 4299 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Pišem ovo ponovo zbog novih korisnika. Moje iskustvo sa ostvarivanjem garancije za kvar na skuteru je takvo da fabrika mora da verifikuje i prizna kvar, i ona onda šalje deo, ako je za zamenu, plaća transportne troškove, carinu, pa čak i rad servisera. A preduslov je da je sve legalno i zvanično, i servis i prodavac, tj. sve u nizu. Kolega BaneNS mi je pričao recimo da mu je lokalni servis u Novom Sadu za Kymca platio presvlačenje sedišta koje se poderalo, iako fabrika nije prihvatila grešku, zarad sopstvene reputacije. Dakle, ima i takvih pozitivnih primera, ali ima onih loših, pogotovo kada je prodavac neka šesta ruka, nema plaćenu podršku od fabrike itd. Dakle, nije svejedno i nisu svi isti 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11747 Napisano Utorak u 14:46 Ne silazi, 2653 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli,gy6 125 Prijavi odgovor kao problematičan Imao si srece u nesreci da resis problem. Na proslom Benelliju BN125 koji je trosio ulje i kapao iz kutije filtera,mene su zavlacili da tako treba. Kazali su da zapecate motor ,vozim 1000km i onda majstori/njihovi/ da presude. Digao sam ruke od natezanja sa njima.Dao sam motor i doplatu za nov vodeno hladjenje.Taj se dobro pokazao.I tog cu da prodam ,ili sam da menjam ulje do isteka garancije.Da vise sa njima nemam posla. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 3356 Napisano Utorak u 16:37 (promenjeno) Drug član, 1577 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750,BMW F900 GS⬜🟦🟥 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, boza_kg je napisao: Da ne brkamo babe i žabe. I na već pomenutom Zontesu je garancija 4 godine, ali nemaju blatobran na stanju, niti mogu da ga naruče, a kad će ne znamo. Izvini zašto misliš da sam pitanje garancije spomenuo zbog blatobrana? Garancija,je posebna tema .Kud i pomenuh SYM. Promenio Utorak u 16:38 član Džim Džarmuš Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11747 Napisano Utorak u 16:42 Ne silazi, 2653 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli,gy6 125 Prijavi odgovor kao problematičan Zontes je slomio blatobran i nema drugi.Sym ima. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 3356 Napisano Utorak u 19:07 (promenjeno) Drug član, 1577 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750,BMW F900 GS⬜🟦🟥 Prijavi odgovor kao problematičan Sve ok ali samo mi nije jasno kakve veze ima garancija od 4 godine za pedu sa branikom Zontesovim?Ja pitah za pedu i garanciju zbog celokupne slike jer mi je jako interesanta ponuda a razmatram kupovinu vespe zeni pa je smaram da ne uzme taj skup aksesoar... Promenio Utorak u 19:08 član Džim Džarmuš Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11747 Napisano Utorak u 19:19 Ne silazi, 2653 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli,gy6 125 Prijavi odgovor kao problematičan Peda xdv 300 nema na saitu Peda.rs tj TJ company. Na oglasu Skuteri Beograd pise 4 god garancija.A recimo za Connect 2 god garancija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 3356 Napisano Utorak u 19:33 (promenjeno) Drug član, 1577 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750,BMW F900 GS⬜🟦🟥 Prijavi odgovor kao problematičan Ja gledam nesto tako od skutera da mogu i ja da vozim a i supruga koja je početnica.Ona hoće naravno vespu a meni se to ne uklapa ni finansiski a ni vizuelno, nas dvoje ili ja sam izgledam kao neki gorštak na vespi... Ova peda bi mi bila bingo ako ona pristane ,trebali bi da odemo da je pogledamo i da joj se svidi a kad joj kazem da ima i 4 god garancije...3 više nego epilator Negde sam čitao sinoć kasno(jutros rano)da je 4 god mislim na P.A.recimo x adv joj je taman Promenio Utorak u 19:39 član Džim Džarmuš 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 5790 Napisano Utorak u 19:40 Ne silazi, 4299 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan pre 26 minuta, Džim Džarmuš je napisao: kakve veze ima garancija od 4 godine za pedu sa branikom Zontesovim Ima veze utoliko što (možda) skrećemo pažnju početnicima da duga garancija na papiru ne mora da znači da si spokojan i da te boli uvce. Mnogo puta sam čuo to - imam garanciju, šta me briga. Al u praksi i nije baš tako. Garancija je jedna priča, realna podrška je druga, korektan servis treća stvar, poprilično je komplikovano sve to. Pa eto, pričamo malo, razmenjujemo misli i stanovišta... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 3356 Napisano Utorak u 19:42 Drug član, 1577 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750,BMW F900 GS⬜🟦🟥 Prijavi odgovor kao problematičan Jao majko mila ..ne kune majka sina što se kocka...ok jasno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11747 Napisano Utorak u 19:53 (promenjeno) Ne silazi, 2653 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli,gy6 125 Prijavi odgovor kao problematičan Dzime Dzarmuse mogao bi da kupis tu pedu xdv 300.Pa da nam das utiske iz prve ruke. Ako je Piaggio masina ,mozda pasu delovi od Beverly 300.To je sustina. Promenio Utorak u 19:54 član cezarpa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 5790 Napisano Utorak u 20:01 (promenjeno) Ne silazi, 4299 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan @Džim Džarmuš ako je početnica, a sviđa joj se Vespa, onda SYM Fiddle Sym FIDDLE 125 TOP CASE WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Sym FIDDLE 125 TOP CASE, 2024. godište, Scooter, Beograd. Cena 2.499 € - Motori - Polovni Automobili Promenio Utorak u 20:01 član boza_kg 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 3356 Napisano Utorak u 20:01 (promenjeno) Drug član, 1577 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750,BMW F900 GS⬜🟦🟥 Prijavi odgovor kao problematičan @cezarpaPa ne znam brate sad ovo sa garancijom me pokolebalo..Jer ipak smo navikli na Švajcarske norme i izvesnost 101%u svakoj sferi života,ne znam samo kako vozimo motore koji su rizik sami po sebi svaki izlaskom na ulicu. Aj da ne mračimo ,meni snalaženje oko delova za kineze nije ni bila tema ,(uvučen sam u temu jer sam dirnuo u sym)jer se uvek snađem za delove. Javljam ako snajka kaže da Promenio Utorak u 20:03 član Džim Džarmuš Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11747 Napisano Utorak u 20:26 Ne silazi, 2653 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli,gy6 125 Prijavi odgovor kao problematičan Ja ne racunam mnogo na garanciju.To je vise kao moralna podrska. Ako crkne akumulator ,ne podleze garanciji. Ako crkne guma ,isto. Ako rikne masina,trosi ulje i sl.,Vozio si ovako lili onako. Novom motoru ,ako nisi baksuz,je potrebna redovna zamena ulja,i umerena voznja. Kad sam kupio Connect majstor mi je rekao :Kako ga vozis ,tako ce trajati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 3356 Napisano Utorak u 20:35 Drug član, 1577 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750,BMW F900 GS⬜🟦🟥 Prijavi odgovor kao problematičan Šta znam, ja računam na garanciju ,nekako sam uvek isterao svoje na kraju.Pitanje je i sta očekuješ i koliko brzo misliš da to treba da se desi, nije savršeno, ali ipak ima dosta efekta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobni 273 Napisano Sreda u 00:41 Svrati ponekad, 263 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha xsr 125 Prijavi odgovor kao problematičan @cezarpaovo za akumulator si 100 posto upravu,meni riknuo posle godinu Dana. Drugari ja posedujem yamahu iz 1988 I Dan danas ima delova za nju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Imeiprezime 477 Napisano Sreda u 11:33 Zainteresovan, 565 postova Lokacija: Ralja Motocikl: Sym Jet X 125 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da garancija kod nas ne znaci mnogo. Poslednji Sym koji sam vozio, oterao sam u servis na reklamaciju jer nije radio prekidac za stop svetlo na desnom rukohvatu. Oterao, pogledali, utvrdili kvar i rekli da idem kuci, da ce poruciti deo i da ce me zvati kad da dodjem na zamenu. Motor je bio u garanciji. A na deo koji kosta 500 dinara sam cekao vise od mesec i po dana da dodjem da ga zamene. Jedan obican prekidac koji se skida za sekundu nisu imali na stanju.... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...