supatje 95 Napisano Januar 31, 2009 Zainteresovan, 640 postova Lokacija: BG Motocikl: BMW R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Zanima me princip rada vakuum slavinice, i da li je moguce staviti je na Honda CB400N ? Neshto sam prochitao da ide vakuum crevo iz motora u nju pa da tako pusti benzin kad radi motor, ali nisam siguran da li je to tako, i da li je to jedina varijanta? Ako je taj princip, gde se u motoru stvara taj vakuum koji bi trebalo iskoristiti ? Unapred hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pero rep 127 Napisano Januar 31, 2009 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: cacak Prijavi odgovor kao problematičan Malo je komplikovano ali nije neizvodljivo.Crevo za vakum kacis na gumenu prirubnicu u kojoj lezi karburator.(videces sisicu) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
supatje 95 Napisano Januar 31, 2009 Zainteresovan, 640 postova Lokacija: BG Motocikl: BMW R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Pretpostavljam da su to one sisice koje se koriste za sinhronizacijku karburatora ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pero rep 127 Napisano Januar 31, 2009 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: cacak Prijavi odgovor kao problematičan U pravu si! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
supatje 95 Napisano Januar 31, 2009 Zainteresovan, 640 postova Lokacija: BG Motocikl: BMW R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan e too, hvala na pomoci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pero rep 127 Napisano Januar 31, 2009 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: cacak Prijavi odgovor kao problematičan Molim i drugi put. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djole 11 Napisano Januar 31, 2009 Svrati ponekad, 198 postova Lokacija: Nis Prijavi odgovor kao problematičan Uzmi elektroventil za plin.Odnosno ventil je za benzin,a prekida njegov dovod dok auto radi na plin.Povezes ga na kontakt i to je to.Kad palis motor potece i benzin. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5747 Napisano Januar 31, 2009 Svakom po zasluzi, 12394 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan A rezerva? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladica69 9 Napisano Januar 31, 2009 Zainteresovan, 655 postova Lokacija: Predsednik FREE WHEELS-a VEL.PLANA Motocikl: XL 1000 V Varadero, crni Prijavi odgovor kao problematičan Slavinu ne izbacujes ako montiras elektro ventil pa normalno prebacujes! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djole 11 Napisano Januar 31, 2009 Svrati ponekad, 198 postova Lokacija: Nis Prijavi odgovor kao problematičan Sta sa njom? Pa slavinica ostaje i dalje,ovo se stavi izmedju slavinice i karburatora. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
supatje 95 Napisano Januar 31, 2009 Zainteresovan, 640 postova Lokacija: BG Motocikl: BMW R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan E daa, video sam i to na nekoj od tema kad sam trazio. Super ideja. U stvari i bilje od sve ove petljancije sa vakumom Dobro me podseti. Fala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...