EgoBLVR 12 Napisano Mart 30, 2024 U prolazu, 2 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Aprilia SR R Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, da li neko ima info gde bih mogao da pronadjem rez. delove tj. u mom slucaju sediste za Apriliu SR R. Pretrazio sam do sad sve sto mi je palo na pamet, pa rekoh aj da dosadjujem na forumu, jer mozda neko zna nekog, ko zna nekog ko ima stranca za drlove ili slicno Ako nista od toga, dajte neku preporuku za presvlacenje u KG ili okolini i ujedno mi kazite ako znate makar otprilike koja je cena tog zadovoljstva Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16445 Napisano Mart 30, 2024 Integrisan, 9432 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Delovi.... Motoklinika, Gavro iz Subotice, motorum NS Za presvlacenje sedišta imas temu gde je sve opisano, koristi pretragu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
EgoBLVR 12 Napisano Mart 30, 2024 U prolazu, 2 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Aprilia SR R Prijavi odgovor kao problematičan pre 5 minuta, Satelis je napisao: Za presvlacenje sedišta imas temu gde je sve opisano, koristi pretragu. Da, da, ispratio sam temu, ali uglavnom se vodio razgovor na kontu tapetara u okolini Beograda, a iskreno posto mi je trenutno skut jedino prevozno sredstvo, malo mi je cimanje da odem iz KGa do BGa i ostavljam skuter tamo dok se sediste ne resi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16445 Napisano Mart 30, 2024 Integrisan, 9432 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Ako imas u komsiluku čoveka koji presvlaci nameštaj eto resenja. Tvoje je samo da kupis materijal. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 5414 Napisano Mart 30, 2024 Ne silazi, 4033 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Nema u Kg, da ja znam. Ima na pr. Vladimir Milić iz Kraljeva, to ti je na 50ak km. Nađi ga na fb ili Instagramu. Mada, imaju tapetari dosta posla, čim čuju da je mali skuter u pitanju, očekuj da te stave na kraj liste... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...