sasa ns 1 3067 Napisano Octobar 3, 2021 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan motor je jedva preživeo ove svećice 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.milivojevic 2039 Napisano Octobar 3, 2021 Drug član, 1138 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS 2009 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Ili sam stvarno debil ili mi je samo dosadno,pa kao ajde da proverim svećice.Mislim da ti je dosadno…Ja moj nisam oprao jedno 2 meseca…Jos je pun buba sa poslenje voznje…Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlatkojov 1156 Napisano Octobar 3, 2021 Zlaja, 289 postova Lokacija: Beograd Motocikl: yamaha xj6 Prijavi odgovor kao problematičan Ja jednom mesecno prodjem krug oko motora da mi nije nesto ispalo, cimam plastike da se nesto ne klati i sutnem gumu da cujem dal krcka nesto. Mozda neki mesec i preskocim dobro si me podsetio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Žaksi 8391 Napisano Octobar 4, 2021 Ne silazi, 2175 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Eto,bar sam vas potsetio da obiđete motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...