Jovan 3 Napisano Septembar 12, 2006 U prolazu, 57 postova Lokacija: Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan MOj brat uskoro pocinje sa motorima....po tradiciji. :twisted: Pa ima jedno pitanje za vas. Svidja mu se Derbi Senda 50ccm. Super moto je u pitanju. Pa hoce vase misljenje o njemu. Posto koliko ja znam, to je Spanska masina...?! :shock: Ukoliko je neko vozio, ili zna nesto, neka kaze!!! :!: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos_ 280 Napisano Septembar 13, 2006 MK. Sirius - Srbija, 806 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: KTM Supermoto T 990 '11, Piaggio Beverly Tourer 250ie '08 Prijavi odgovor kao problematičan Heh..pa daj mu svog aeroxa.. sta malo mu je i sa pola kita.. .. Senda je ok motor,nema neke posebno izrazene mane,pa ako uzimas novi nemas sta da brines,extra kocnice,zna se kakvi su derbiji 50 ccm-znaci jaka masina(za 50 ccm),udoban je,a i lepa je supermoto izvedba..Jedino sto tu ima dosta saltanja,pa ce da ga smori,al ako je to ono sto voli.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...