zekarodger 35 Napisano Mart 20 U prolazu, 51 postova Lokacija: BG Motocikl: Suzuki Bandit 600N Suzie-Q Prijavi odgovor kao problematičan Da li nako iznajmljuje fabrički top auspuha, žmigavce i retrovizore za Bandita 600? Hteo bih da ga registrujem, a ne bih sve ovo kupovao pa ponovo skidao sa motora. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cvele 1389 953 Napisano Mart 20 Bad Boy, 169 postova Lokacija: Banat :) Motocikl: Zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Sto bi to sve menjao?lakse ti je da potrazis drugi tehnicki gde nece traziti da sve bude po ps-u 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zekarodger 35 Napisano Mart 20 U prolazu, 51 postova Lokacija: BG Motocikl: Suzuki Bandit 600N Suzie-Q Prijavi odgovor kao problematičan Protočni karbonski top, led žmigavci, mali retrovizori na krajevima kormana, štitnik za ruke od vetra sa integrisanim dnevnim svetlima i žmigavcima, držač na rezervoaru za suvozača, dodatna svetla, preklapajuće produžive ručice za kvačilo i kočnicu, fuzasteri za suvozača u boji motora, pancirna kočiona creva, dodat mini vizir pošto je N verzija, nosači bisaga i zadnjeg kofera pravljeni, skinuti fabrički držači za suvozača sa repe i zatvorene rupe na plastici za njih. Teško da bi iko ovo sve provukao na tehničkom... 🏍 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10466 Napisano Mart 20 Hronični Motociklopata, 7315 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Poslušaj cveleta, ja sam prošao sa led migavcima i led zadnjim farom jer su homologovani, imaju one "E" oznke, a verovatno bi prošao i sa protočnim topom pošto i on ima "E" oznaku i ima db killer s kojim bude tih skoro ko fabrika, ali sam ipak išao sa fabričkim kada ga već imam, napravi db kiler da motor bude tih i neće ni gledati auspuh, jer čim urla odma je sumnjiv, i gledaj malo šta montiraš na motor, oprati pažnju da svetlosna grupa ima "E" oznake i posle si miran nemaš problema. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2388 Napisano Mart 20 Andragog, 4967 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Sunce Zemun, najbolji tehnički. Juče sam bio.... 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...