Sale BP 32 Napisano Jun 12 U prolazu, 9 postova Lokacija: Bačka Palanka Motocikl: Voge 900 DSX Prijavi odgovor kao problematičan Prešao sam 1300km. Čekao da uradim zajedno mali servis i ujedno stavim fabričke kofere. Momci iz servisa uradili sve za 1h i 10minuta, sve pohvale. Uradio sam sedište kod Srđana, dodao oko 2cm do 3cm memorijske pene i vratio fabričku presvlaku. Mnogo,mnogo udobnije za vožnju. Dodao sam i produžetak vizira sa alija. Potrošnja oko 5l ,može i manje ali očigledno ja ne. Više nego zadovoljan sam motorom. Sada samo kilometri... Pozz 8 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
admiki 1573 Napisano Jun 12 Drug član, 588 postova Lokacija: BiH Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Pitanje za one koji su ovo već radili: kako dodavanje materijala utiče na rad grijača sjedišta? Mislim, znam da ne utiče na rad, ali kako utiče na vaš osjećaj toplote? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6031 Napisano Jun 12 Drug član, 4140 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Grijač premjestiš na vrh novog sloja pjene…Gesendet von iPhone mit Tapatalk Pro 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sale BP 32 Napisano Jun 12 U prolazu, 9 postova Lokacija: Bačka Palanka Motocikl: Voge 900 DSX Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da kod mene Srđan nije pomerao položaj grejača. Verovatno će samo biti potrebno više vremena da se zagreje. Grejanje mi nije svakako bilo primarno jer posle pola sata vožnje nisam osetio zadnjicu. Sada je druga priča. Probaću grejače u večernjim satima, pa ti javim. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile 1557 Napisano Jun 14 Drug član, 859 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Kawasaki Versys 650 '10; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83 Prijavi odgovor kao problematičan To vam grejanje nije dobro za hemoroide, ja da vam kazem! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sale BP 32 Napisano Jun 14 U prolazu, 9 postova Lokacija: Bačka Palanka Motocikl: Voge 900 DSX Prijavi odgovor kao problematičan Evo info za grejače sedišta.Probao sinoć , napolju bilo 16 C. Grejači jačine od 1 do 3. Stavio na 3 i posle 90 sekundi se oseti polako da greje. Posle 5 minuta toliko se zagreje da sam morao smanjiti na 1. Tako da radi to dobro bez obzira na dodatu memorijsku penu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TAZZ 1466 Napisano Jun 16 Drug član, 1103 postova Lokacija: Beograd Motocikl: EX - V - STROM 1000 2003 Bumblebee............. EX - V - STROM 1000 L4...................................... NOW - VOGE 900DSX NEW Prijavi odgovor kao problematičan Ajde bre malko ta vozila zaprljajte...E da...I kako bi mi neki rekli @Eol Ja sam samo položio/Spustio motor...Nije mi ispao...Ne treba biti odsutan iz vožnje...Sladoleda bilo bruka i to mogu reći da je ddddooooooooobaaaar baš baš...Malko se i valjali po blatu...Neki...Probali da vide kako to izgleda i šta je tu zanimljivo...Vožnjica sa @mick @Eol @salem Sent from VOGE DS900X using ChinaTech 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Eol 966 Napisano Jun 16 Zainteresovan, 488 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Evo da dopunim jednom slikom sa voznje ... @TAZZu akciji i u prirodnom okruzenju... 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
admiki 1573 Napisano Jun 17 Drug član, 588 postova Lokacija: BiH Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Na putnim gumama i motorom od 230 kg, hrabro. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4813 Napisano Jun 17 Drug član, 1548 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan 7 minutes ago, admiki said: Na putnim gumama i motorom od 230 kg, hrabro. I Tazz jos 145 kila Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grofbg 36 Napisano Jun 17 (promenjeno) U prolazu, 29 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Bogami 255 kg... 238+17 gorivo..., da se ja pitam ja bih ga tu proterao...bez obzira na gume... Meni je Srki radio sediste...pa mi je bilo tvrdo i opet je radio reviziju...sad je malo bolje. Ogranicen je u smislu presvlake, pokusao je da odradi sa postojecom fabrickom presvlakom...zaista se potrudio i uradio je max sto je bilo moguce. Moram da pohvalim Srdjana...u svakom smislu...komunikaciju, rad,zalaganje...maksimalno korektan u svakom smislu...sve preporuke od mene. Promenio Jun 17 član Grofbg 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Eol 966 Napisano Jun 17 (promenjeno) Zainteresovan, 488 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 21 sati, Markone88 je napisao: I Tazz jos 145 kila Ma jok...eno ga kao balerina... pola ga nema ... ali sladoled jede kao u najboljim danima ... @TAZZkada idemo opet u S.Pazovu.l? Promenio Jun 18 član Eol Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 6288 Napisano Jun 18 Drug član, 1797 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda da ista fabrika pravi kofere i za ovaj voge i za cf 800mt, potpuno su identicni samo zanitovana plocica sa drugim imenom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TAZZ 1466 Napisano Jun 24 Drug član, 1103 postova Lokacija: Beograd Motocikl: EX - V - STROM 1000 2003 Bumblebee............. EX - V - STROM 1000 L4...................................... NOW - VOGE 900DSX NEW Prijavi odgovor kao problematičan Ma jok...eno ga kao balerina... pola ga nema ... ali sladoled jede kao u najboljim danima ... @TAZZkada idemo opet u S.Pazovu.l?Kad god Mare...Sent from VOGE DS900X using ChinaTech Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TAZZ 1466 Napisano Jun 24 Drug član, 1103 postova Lokacija: Beograd Motocikl: EX - V - STROM 1000 2003 Bumblebee............. EX - V - STROM 1000 L4...................................... NOW - VOGE 900DSX NEW Prijavi odgovor kao problematičan Na putnim gumama i motorom od 230 kg, hrabro.Što bi neki od iskusnijih rekli ..."Algunos de nosotros somos conocidos por tener cojones grandes."Sent from VOGE DS900X using ChinaTech 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TAZZ 1466 Napisano Jun 24 Drug član, 1103 postova Lokacija: Beograd Motocikl: EX - V - STROM 1000 2003 Bumblebee............. EX - V - STROM 1000 L4...................................... NOW - VOGE 900DSX NEW Prijavi odgovor kao problematičan NeeeegrroooUpotpunismo kapacitet gepeka...Kappa RA311R2TankLock BagSada je sumárum...TopCase 65LSide Cases 2x38LTanklock bag 14-16LK'o omanji auto...Sent from VOGE DS900X using ChinaTech 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
admiki 1573 Napisano Jun 24 Drug član, 588 postova Lokacija: BiH Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Ja razumio samo ovo oko cojones? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 2460 Napisano Avgust 7 Drug član, 1210 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Verovatno poznata informacija, Nautika i dalje ima demo vozilo, juče sam ga provozao, mada sam više vodio kolegu da proba 525dsx. Kvalitetno upakovano i dobro balansirano vozilo, lično mi se ne sviđa zvuk motora kod 900, al' to je onako baš minorna zamerka.Sent from my 2107113SG using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TAZZ 1466 Napisano Avgust 7 Drug član, 1103 postova Lokacija: Beograd Motocikl: EX - V - STROM 1000 2003 Bumblebee............. EX - V - STROM 1000 L4...................................... NOW - VOGE 900DSX NEW Prijavi odgovor kao problematičan Ja da kažem da motor posle 7000km...Baš traži da se vozi...Nekako stalno me zove...Doziva me...Miša mu njegovog, moraćemo još 3000-4000 barem do Oktobra, pa do kraja godine još barem 1-2000...Da zaokružim sezonu na 12.000April-DecembarRumunija i oko 2000km baš lagano se izvozati, ne zamoran motor... Malko šire ide u krivinu, ali to je verovatno to do točka 21". Navikao sam kako se ponaša V-STROM DL 1000A ... Pa verovatno tu ima te neke razlike...Ovako kao mašina je top!Potrošnja na kraju oko 4.4LNa nekim deonicama 4.2, na nekim 4.8... u sumi na kraju sam krajnje zadovoljan mašinom i onim što pruža.Sent from VOGE DS900X using ChinaTech 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6031 Napisano Avgust 9 Drug član, 4140 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Danas baš navratio u salon malo izbliza pogledati 900dsx.Da bi rič reka…..Sve je toliko kvalitetno i uvjerljivo na njemu, nisam tako nešto očekiva od kitajaca.Best Buy Gesendet von iPhone mit Tapatalk Pro 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
honda pa sve onda 41 Napisano Avgust 16 U prolazu, 36 postova Prijavi odgovor kao problematičan A ja bi ipak sačekao bar da ova sezona prođe .Sigurno će neko od novo pečenih vlasnika voga dati neki komentar .Računam kaokad si kod jednog pekara jeo burek godinama a posle zbog neke sitnice otišao kod nekog novog pekara a to je ovde cena i oprema koja tek treba da se pokaže na delu.Nezaboravimo Japance na kojima svi naučili da vozimo .Svaka čast Kinezima ali ja ipak mislim da će vreme pokazati svoje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TAZZ 1466 Napisano Avgust 17 Drug član, 1103 postova Lokacija: Beograd Motocikl: EX - V - STROM 1000 2003 Bumblebee............. EX - V - STROM 1000 L4...................................... NOW - VOGE 900DSX NEW Prijavi odgovor kao problematičan Evo 7000km...Sve funkcioniše kao da je sad un boxed.Slikano na TransAlpinu by @mick on China tech Žaomi 13T PRO LEICASent from VOGE DS900X using ChinaTech 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile 1557 Napisano Septembar 12 Drug član, 859 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Kawasaki Versys 650 '10; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83 Prijavi odgovor kao problematičan Vozite li se? Ima li kakvih novih zapazanja? Sad su svi poceli da nude neka snizenja, valjda ce i Voge njihovim stopama, za 9 soma recimo motor je jako primamljiv? Ako uspem da prizovem kisu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 2460 Napisano Septembar 13 Drug član, 1210 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Bio sam pre dva dana u Nautici, ne očekuju popuste u skorije vreme, otprilike sve im je u unapred prodato :-)Sent from my SM-S911B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile 1557 Napisano Septembar 13 Drug član, 859 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Kawasaki Versys 650 '10; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83 Prijavi odgovor kao problematičan Baksuzzzzzzz... Vredi li ga kupovati, niko se ne oglasava? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...