shark1962 9 Napisano Februar 29, 2024 U prolazu, 4 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio X8 Prijavi odgovor kao problematičan Dobar dan drugari. Imam problem sa pokazivanjem temoerature motora na Piaggio-u X8 200ccm. Naime, kada pokrenem motor, poske nekih minut vremena, skala ode na maximum. Motor se još nije zagrejao, creva za antifriz su hladna, ali pokazivač temperature je zakucan na max. Može li mi neko reći u čemu je priblem? hvala unapred. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Petre 779 Napisano Februar 29, 2024 (promenjeno) Zainteresovan, 639 postova Lokacija: Skopje Motocikl: SV650A Prijavi odgovor kao problematičan Jedno moje davno iskustvo, mozda ti pomogne. Vozio nov fiat uno. Ne znam sta me spopalo, operem motor i poblesavio termometar. Kao kod tebe. Meri ovo, ono, vadi termostat... nista. Svetli ona sijalica, a nema veze sa pregrevanjem. Na kraju uzmem nov termo davac, onaj koji ide na glavu motora i zamenim. Resen problem. Posto mi nije islo u glavu kako to moze da se pokvari, presecem stari na pola. Unutra, kap vode. Valjda motor nije bio dovoljno ohladjen kad sam prao. Samo sto zamlaci, voda u njemu spoji kontakte i to je to. Promenio Februar 29, 2024 član Petre Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasadoncic02 55 Napisano Februar 29, 2024 Svrati ponekad, 106 postova Prijavi odgovor kao problematičan Probaj prvo sa odzračivanjem sistema,ako to ne uspe zameni davač temperature.Послато са SM-A715F помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shark1962 9 Napisano Februar 29, 2024 U prolazu, 4 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio X8 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na savetima. Samo sam bio u dilemi, da li je termodavač ili je možda probkem u pokazivaču na instrument tabli. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15966 Napisano Februar 29, 2024 Integrisan, 9323 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Zameni senzor temperature na glavi motora i rešen problem. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shark1962 9 Napisano Mart 8, 2024 U prolazu, 4 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio X8 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala. tvoj savet mi dragocen. Gledao sam senzor, prilično je nepristupačan. Jel mora da se skida usisna grana, da bi se došlo do njega ili ima neka caka? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15966 Napisano Mart 8, 2024 Integrisan, 9323 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Tanka duboka gedora resava stvar. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shark1962 9 Napisano Mart 9, 2024 (promenjeno) U prolazu, 4 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio X8 Prijavi odgovor kao problematičan Ok. pokušaću. Hvala. Promenio Mart 9, 2024 član shark1962 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...