bns 0 Napisano Januar 28, 2009 U prolazu, 12 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Postovane buduce koleginice i kolege, postujuci Vase iskustvo, zadovoljstvo mi je postati clan ovog foruma. Za pocetak cu Vas zamoliti za pomoc u samom odabiru motora. Imam 35 godina, vise stotina hiljada kilometara u saobracaju, ali u automobilima. Motore (tomos, uglavnom) sam vozio pre 16-17 godina, ali vec neko vreme zelim, a sada i mogu, da udjem u posed nekog ozbiljnog dvotockasa. Nemam ideju da to treba da bude neka trkalica, vec vise gradski naked motor. Dva modela koja su mi najvise zapala za oko su Yamaha fz6 i Suzuki gsr 600. Ako damo vaznost i mojoj urodjenoj opreznosti, moramo uzeti u obzir i Kawasaki er-6n. Ovaj poslednji mi se na oko najmanje dopada, ali strah da neku od prve dve azdaje necu moci da kontrolisem me ipak tera da razmisljam i o njemu. Zelim da kupim nov motor i koristim ga bar 6-7 godina. Ako se odlucim za ER-6 , bojim se da cu savladavanjem tehnike voznje brzo doci u situaciju da zelim novu masinu. Da rezimiram, vazno je da motor izgleda "muski", vazno je da nema tesko kontrolisane eksplozije snage, da je upravljiv a da ipak sa sazrevanjam tehnike ne postane "igracka". Unapred hvala za pomoc! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAVEN 26 Napisano Januar 28, 2009 Svrati ponekad, 233 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Aprilia SL1000 Falco & APN 6 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro došao. Uzmi u obzi i Hondu CBF 600n sasvim dovoljno snage i vozi se extra. Pošto planiraš da ga voziš duže tu je i kvalitet. Jer ipak Honda je to Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fireclaw94 1 Napisano Januar 28, 2009 U prolazu, 99 postova Lokacija: Backa Topola Prijavi odgovor kao problematičan dobro nam dosao,otvori temu u pod forumu motori i tamo napisi o svom problemu i siguran sam da ce odma veliki broj njih uleteti da pomognu...pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zo_lee 64 Napisano Januar 28, 2009 Svrati ponekad, 286 postova Lokacija: KULA Motocikl: Kinroad 250 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodoshao ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3290 Napisano Januar 28, 2009 ЗЕЉКАМП, 1823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Dobro dosao. dobro nam dosao,otvori temu u pod forumu motori i tamo napisi o svom problemu i siguran sam da ce odma veliki broj njih uleteti da pomognu...pozdrav Upravo tako, otvori tamo temu jer dosta posecenija nego ova u predstavljanju. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sinisa-Sabac 86 Napisano Januar 29, 2009 U prolazu, 69 postova Lokacija: Šabac Motocikl: KTM SMC 690 R Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Angell 15 Napisano Januar 29, 2009 Svrati ponekad, 107 postova Lokacija: BG Motocikl: GSR 600 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1901 Napisano Januar 29, 2009 Drug član, 2873 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Uzmi polovnog ER6 ili mozda cak ER5 malo se ustosi pa onda to prodas sa malim gubitkom u ceni.Posle toga ces moci kompletnije da sagledas koji model motora ti najvise oddgovara pa to kupi novo i vozaj. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AHILIJE 0 Napisano Januar 29, 2009 U prolazu, 4 postova Lokacija: Arilje Prijavi odgovor kao problematičan Moj ti je savet Kawasaki Z750 pravi gradski motor izgleda odlicno a moze i da se vozi na duze ako ti nesmeta malo vise udarnog vetra Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki59 141 Napisano Januar 29, 2009 Zainteresovan, 699 postova Lokacija: Srce Srbije pod jakim infarktom-Kosovska Mitrovica Motocikl: Tomos APN6-82,BMW R 1150 RT-03,Kawasaki EN 500-94 Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo bsn Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bns 0 Napisano Januar 29, 2009 U prolazu, 12 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan hvala svima Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...