katerina 118 Napisano Januar 28, 2009 Svrati ponekad, 365 postova Lokacija: SUBOTICA Motocikl: Ferdinand Prijavi odgovor kao problematičan Pošto se bliži početak nove sezone razmišljam o nabavki novih pantalona. Trebalo bi da zadovolje dva osnovna kriterijuma. Ja vozim skuter, a kao suvozač sam sa Vladom na motoru. To su dva potpuno različita položaja nogu kod sedenja. Stare pantalone su odlične za vožnju motorom, ali za vožnju skuterom nemogu saviti noge da ih držim na nosačima. Skinuti protektore sa kolena nije posao. To je samo da mi nebi bilo hladno, i dobro od žuljanja kože. Padova nažalost imam jedan sa skuterom, a bolovi od stare povrede kod ispadanja u steni se kod promena vremena javljau. Ni koleno nema više onu gipkost kao nekada. Lekar mi je preporučio da čuvam koleno od novih povreda. Pantalone moram probati, pošto moje proporcije baš i nisu po JUS-u. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Katarina* 5 Napisano Januar 28, 2009 Svrati ponekad, 146 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Kontakt telefon imas na www.fiva.in.rs Petar Cesto je u Subotici i planira otvaranje lokala Moto opreme. Cena je oko 60e. Pantalone su extra Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
katerina 118 Napisano April 5, 2009 Svrati ponekad, 365 postova Lokacija: SUBOTICA Motocikl: Ferdinand Prijavi odgovor kao problematičan Kupila sam ove. Kada iz budem nosila na duži put javljam kako mi se dopadaju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
karaula 115 Napisano April 5, 2009 Zainteresovan, 605 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR600RR Prijavi odgovor kao problematičan cestitke za pantalone... .... A bas lepo da neko kod nas uvozi RS TAICHI jakne!!!!kazu ljudi da su mnogo dobre a i cene su im u najmanju ruku paprene,sto uglavnom znaci kvalitet....inace japanska je firma ko ne zna!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZeljaYZF 180 Napisano April 5, 2009 Zainteresovan, 984 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan Kontakt telefon imas na www.fiva.in.rs Petar Cesto je u Subotici i planira otvaranje lokala Moto opreme. Cena je oko 60e. Pantalone su extra Jesu super su, ja prezadovoljan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzolaja 89 Napisano April 13, 2009 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Moto Guzzi Nevada 750 '97, Honda CB750C '82 Prijavi odgovor kao problematičan Kontakt telefon imas na www.fiva.in.rs Petar Cesto je u Subotici i planira otvaranje lokala Moto opreme. Cena je oko 60e. Pantalone su extra Posto link ne radi ,jel moze broj tel ovde ili na PP planiram kupovinu pantalona poz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cika Kure 177 Napisano April 13, 2009 Svrati ponekad, 392 postova Lokacija: Milwaukee, WI Motocikl: Prodat, do daljeg cetiri tocka :( Prijavi odgovor kao problematičan Pa zar Gevara ne prodaje pantalone? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzolaja 89 Napisano April 13, 2009 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Moto Guzzi Nevada 750 '97, Honda CB750C '82 Prijavi odgovor kao problematičan Prodaje al nema brojeva za me Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
katerina 118 Napisano April 13, 2009 Svrati ponekad, 365 postova Lokacija: SUBOTICA Motocikl: Ferdinand Prijavi odgovor kao problematičan Isprobala nove pantalone danas na putu Subotica - Sombor - Apatin - Novi Sad - Subotica. vreme bili hladno, sa jakim vetrom i slabijom kišom. Vrlo sam zadovoljna sa njima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vukus 0 Napisano April 13, 2009 U prolazu, 50 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan I ja bih broj za ove pantalone na PP,posto sajt ne radi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cika Kure 177 Napisano April 13, 2009 Svrati ponekad, 392 postova Lokacija: Milwaukee, WI Motocikl: Prodat, do daljeg cetiri tocka :( Prijavi odgovor kao problematičan 2518925 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kalina 50 Napisano April 30, 2009 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan leti ces da se skuvas u ovim outdoor pantalonama, mnogo ce se znojiti noge u njima, za hladno vreme su ok, a za toplo nikako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...