Jump to content

Moto Zajednica

voge sr3 i sr250gt

Recommended Posts

• U prolazu, 73 postova

Da li ovaj model po sajamskoj ceni dolazi sa grejacem sedišta? Ima li neko ko je prešao veću kilometrazu iskustva sa ovim skuterom? Tipa 10000+ km?

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 59 postova
  • Motocikl: Kawasaki zx10r

Ja sam prešao sa prvim 8k sa ovim drugim ,6 .5k , za sada su bez greske ,ima jedan dečko iz ns i drugi čini mi se iz Smedereva koji su prebacili uveliko 10k.

• Hvala 1

• Svrati ponekad, 336 postova
  • Motocikl: V-Strom DLA 650

Ako je neko sinoc video pederka na skuteru to sam bio ja sa caletovom kacigom od harlija (kao gradjevinski šlem) i jaknom od devojke gde mi ruke jedva udju u rukave (nisam imao ništa preko majice kratkih rukava) :D

Ko želi neka čestita, pišem kasnije još utisaka, odosmo u vožnju :D

IMG-20260313-WA0003.jpg

• Sviđa mi se 4
  • Hvala 2

• U prolazu, 59 postova

Sa srecom i da se navozas

Pre 1 sat, VPetar je napisao:

Ako je neko sinoc video pederka na skuteru to sam bio ja sa caletovom kacigom od harlija (kao gradjevinski šlem) i jaknom od devojke gde mi ruke jedva udju u rukave (nisam imao ništa preko majice kratkih rukava) :D

IMG-20260313-WA0003.jpg

Sa srecom i da te sluzi

• Ne silazi, 3661 postova
  • Motocikl: Versys 1000 Kiklop aka Belka, Sym ST200 aka Robb
3 hours ago, VPetar said:

IMG-20260313-WA0003.jpg

Bravo. 👌👌

Jel si imao do sad skuter? 😎

Hvala, za devojku je on, ja sad u principu samo razradjujem :)

Imao sam do prošle sezone pcx125 i onda sam prešao na Stroma :)

Da napišem koju reč više nakon 250km. Vozio sam jedno 15.000km pcx125 i onda prešao na Stroma 650. U odnosu na njih ću porediti.

Lično nisam oduševljen udobnošću skutera iz 3 razloga: ne mogu da ispruzim noge, sedište je usko i volan mi je malko nisko. Imam 178cm visine i sramotnih 125kg težine (uglavnom stomaka 😂), da bi stekli utisak. E sad, ništa od toga nije strašno, ali na pcx nisam imao te probleme. Znači generalno nema opcija da se noge pruže napred ispravljene, sedište verovatno nije problem ko nije debeo kao ja, a "nizak" volan je mozda preterivanje i ulaženje u sitna crevca. Ono sto je dobra stvar jeste da devojka koja i treba da ga vozi ima kraće noge(visoka 163), sedište joj je udobno, a i volan joj je ok :D

Što se tiče agregata za sad su pozitivni utisci, nisam forsirao i neću do prve zamene ulja, ali nije prejak skuter, a opet do 70 skroz lepo povlači, a preko ide ok.. Nije ugladjen kao hondin motor u pcxu već se oseti vise vibracija. Svakako ništa značajno.

Potrosnju javljam naknadno, a zanima me šta se dešava sa prikazivanjem potrosnje na bordu posto mi pise 0.8l/100km. Mozda treba malo vremena da se opasulji. 

Ako sam nešto propustio, a nekoga zanima, pitajte :)

• Drug član, 2036 postova
  • Motocikl: ̶K̶a̶w̶a̶s̶a̶k̶i̶ ̶E̶R̶-̶5̶, ̶H̶o̶n̶d̶a̶ ̶C̶B̶F̶ ̶1̶0̶0̶0̶, Peda Sniper, Voge SR3, Yamaha FZ6 Fazer S2

To za potošnju je i kod mene, ostavio sam im skuter u ponedeljak da reše, još se ne javljaju. Tako je od prvog dana pa su rekli na prvom servisu, pa tad nisu dobili odgovor od fabrike te mi naknadno javili da ažuriram software što nisam uspeo samostalno. Sad je na 2.500 i ne smeta mi što to nema nego brate nov skuter, oću da sve radi. Potrošnja mi je bila 3.6-3.8 mereno pun-pun.

Sent from my SM-S911B using Tapatalk

Gde si išao na servis?

Jel voziš pun gas? Očekivao sam nešto manju potrošnju :D Mada su i kolege neke ovde pisale manje :D

• U prolazu, 59 postova
Pre 17 sati, VPetar je napisao:

Da napišem koju reč više nakon 250km. Vozio sam jedno 15.000km pcx125 i onda prešao na Stroma 650. U odnosu na njih ću porediti.

Lično nisam oduševljen udobnošću skutera iz 3 razloga: ne mogu da ispruzim noge, sedište je usko i volan mi je malko nisko. Imam 178cm visine i sramotnih 125kg težine (uglavnom stomaka 😂), da bi stekli utisak. E sad, ništa od toga nije strašno, ali na pcx nisam imao te probleme. Znači generalno nema opcija da se noge pruže napred ispravljene, sedište verovatno nije problem ko nije debeo kao ja, a "nizak" volan je mozda preterivanje i ulaženje u sitna crevca. Ono sto je dobra stvar jeste da devojka koja i treba da ga vozi ima kraće noge(visoka 163), sedište joj je udobno, a i volan joj je ok :D

Što se tiče agregata za sad su pozitivni utisci, nisam forsirao i neću do prve zamene ulja, ali nije prejak skuter, a opet do 70 skroz lepo povlači, a preko ide ok.. Nije ugladjen kao hondin motor u pcxu već se oseti vise vibracija. Svakako ništa značajno.

Potrosnju javljam naknadno, a zanima me šta se dešava sa prikazivanjem potrosnje na bordu posto mi pise 0.8l/100km. Mozda treba malo vremena da se opasulji. 

Ako sam nešto propustio, a nekoga zanima, pitajte :)

Probaj da resetujes 2 -3 puta km i trebalo bi da proradi ,ja mislim da sam čak i klemu skinuo na par min i šljaka od tad bez problema.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja