kanzel 2 Napisano Februar 24 U prolazu, 15 postova Motocikl: Kawasaki Z 750 Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav da li je neko upucen u ovaj brend i da li znate razlike medju 2 pomenuta modela? takodje, upravo je na sajamskoj akciji sr3 i po ceni od 3600eur zaista deluje kao pametnija kupovina od bilo kog polovnjaka u kategoriji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4681 Napisano Februar 24 BJB Maxi Scooter Club, 5993 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Teško da ti neko može reći više nego što piše na oglasima Polovni Automobili ili na sajtu prodavca. To su novi modeli tek nedavno pristigli... Šta mu uopšte dodje taj GT? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kanzel 2 Napisano Februar 25 U prolazu, 15 postova Motocikl: Kawasaki Z 750 Prijavi odgovor kao problematičan ne znam... da li je to prethodna verzija pa od 2024. su nazvali sr3 ili su to 2 razlicita modela (s tim da kod nas 250gt ne postoji u ponudi). nadao sam se da neko zna ove informacije... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4681 Napisano Februar 25 BJB Maxi Scooter Club, 5993 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam za taj GT ali ovaj SR 250 je za tih 3600 evara fantastičan pazar sa svim opcijama koje pruža. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gavrilo87 1 Napisano Mart 16 (promenjeno) U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam kakav je sto se tice mesta za noge, cini mi se da ce se tesko smestiti osobe vise od 180. Inace sr250gt je model za kinesko trziste dok se kod nas u Evropi zove voge(sfida) sr3. Trebalo bi da se radi o istom modelu jer su po specifikacijama isti. Promenio Mart 16 član Gavrilo87 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zorzis 60 Napisano April 7 U prolazu, 32 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki zx10r Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo, video ga na sajmu i probao posle sajma i odmah rezervisao, odlican za grad, dosta kvalitetno izgleda. Stavili su mu sve kao i na sr4 Abs, tcs, keyless full led. Ubrzava odlicno, najveći je u klasi Ja sa 188cm i 90kg stajem bez problema. 2 opcije za boju siva i mat tamno siva. Stize polovinom juna 4 god garancija. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 882 Napisano Maj 8 BJB Maxi Scooter Club, 2067 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Одрађен први сервис на 1000 км, цена 9400.00 Замењено уље у мотору, филтер уља, уље у диференцијалу. Стављено 15/50 Ипон 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 2458 Napisano Maj 9 Drug član, 1210 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Kakva ti je potrošnja?Sent from my 2107113SG using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zorzis 60 Napisano Maj 9 U prolazu, 32 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki zx10r Prijavi odgovor kao problematičan Jel mogu neke blize informacije, kakav je u vožnji, kakav je posle 1000km,jel si zadovoljan kvalitetom itd, neka bliza iskustva? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 882 Napisano Maj 9 BJB Maxi Scooter Club, 2067 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Ево одговора обојци, скутер је буразеров. Ја сам га мало пробао за сада, није лоше, фино убрзава одлично кочи. Он је задовољан, ишли пре неки дан до Смедерева, лепо се понаша. Потрошња је ту негде око 4 Моја замерка је ако могу тако да кажем на седиште, и корман је мало нижи, визир мали али ја сам навикао на лађу( буги 400) 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivan 68 Napisano Maj 24 Svrati ponekad, 94 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio MP3 300 Prijavi odgovor kao problematičan On 4/7/2024 at 9:24 AM, zorzis said: Zdravo, video ga na sajmu i probao posle sajma i odmah rezervisao, odlican za grad, dosta kvalitetno izgleda. Stavili su mu sve kao i na sr4 Abs, tcs, keyless full led. Ubrzava odlicno, najveći je u klasi Ja sa 188cm i 90kg stajem bez problema. 2 opcije za boju siva i mat tamno siva. Stize polovinom juna 4 god garancija. Sto mi nisi rekao da slikas, da nabacim osmeh i pozu ahahahahahaha Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko- Sheki 4 Napisano Maj 26 U prolazu, 20 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo, ima li novina za sr3? Kako se pokazao? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zorzis 60 Napisano Maj 26 U prolazu, 32 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki zx10r Prijavi odgovor kao problematičan Ja jos cekam, treba ovih dana? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko- Sheki 4 Napisano Maj 27 (promenjeno) U prolazu, 20 postova Prijavi odgovor kao problematičan Meni su rekli stize u julu. I ja cekam od sajma. Promenio Maj 27 član Darko- Sheki Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zorzis 60 Napisano Maj 27 U prolazu, 32 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki zx10r Prijavi odgovor kao problematičan Ka sam kapirasao u borci ne u atv nautica, rekli su do 15 juna gore dole par dana a za ostale koji bih odma da kupe cena je veca nego na sajmu i oni kao stizu u julu , i nautika i ovi u borci imaju sličnu pricu za ljide koji su kaparisali, kazu preko 50 rezervacija da imaju, e sad posto su videli da je interesovanje ogromno, ja se nadam da nece da ispale pa da ponude skutere ovima sto su se sad zainteresovali za vecu cenu a ne sajamsku, nije mi se svidelo sto su bili u fazonu mogu da ti vratim kaparu ako hoces a pre mesec dana nije moglo da se vrati kada je keeway vieste 300xdv stigao u srbiju. Zovem i proveravam svaka 2 dana ako neko ima neku informaciju nek podeli. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko- Sheki 4 Napisano Maj 27 U prolazu, 20 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam u Skuter centru kaparisao. Tamo su mi odmah rekli stize pocetkom jula. Ali i ovde je bila velika navala, kao ima oko 40 vec kaparisanih. Bio sam da odnesem deo novca skoro, kaze da imam sada 100 na stanju, sve bih prodao. Ali da se ne brinemo, nasi su rezervisani i stizu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zorzis 60 Napisano Maj 27 U prolazu, 32 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki zx10r Prijavi odgovor kao problematičan Jel si u borci kaparisao ili u atv? Ja sam jos u martu dok je sajam trajao, otisao da probam i dao za rezervaciju, sve to stize vozom preko rusije tako su stigle peda skuteri i keeway, videcemo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko- Sheki 4 Napisano Maj 27 U prolazu, 20 postova Prijavi odgovor kao problematičan Na Zrenjaninskom putu. Skuter entar. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zorzis 60 Napisano Maj 27 U prolazu, 32 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki zx10r Prijavi odgovor kao problematičan To je to tu sam i ja. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko- Sheki 4 Napisano Maj 27 U prolazu, 20 postova Prijavi odgovor kao problematičan Istio i ja na sajmu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko- Sheki 4 Napisano Maj 27 U prolazu, 20 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam kako se pokazao kod ovog decka sto ga vozi, sto je pisao vec da je uradio prvi servis. Nadam se da je ok. Ovaj sr4 hvale dosta. Tako se nadam da je slicno i sa nasim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zorzis 60 Napisano Maj 27 U prolazu, 32 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki zx10r Prijavi odgovor kao problematičan Nista pratićemo, znam ovog dejana iz nautike pa ce mi reci kad stigne i njima, nema sanse da to dolazi u dve odvojene ture. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zorzis 60 Napisano Maj 27 U prolazu, 32 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki zx10r Prijavi odgovor kao problematičan On 7. 4. 2024. at 11:07, Džim Džarmuš je napisao: Sve zavisi kome šta treba ,ali sr3 je mozda i best buy trenutno za grad (a može to i van grada magistralu da pegla fino).Prelep model i veliki ,mislim da su uboli sa njim 101%. On 7. 4. 2024. at 11:18, boza_kg je napisao: Jesi li pitao na koliko su mu servisni intervali? Jedino me brine to što ima mnogo konja za tako malu kubikažu. On 24. 2. 2024. at 17:02, kanzel je napisao: pozdrav da li je neko upucen u ovaj brend i da li znate razlike medju 2 pomenuta modela? takodje, upravo je na sajamskoj akciji sr3 i po ceni od 3600eur zaista deluje kao pametnija kupovina od bilo kog polovnjaka u kategoriji. On 25. 2. 2024. at 17:34, kanzel je napisao: ne znam... da li je to prethodna verzija pa od 2024. su nazvali sr3 ili su to 2 razlicita modela (s tim da kod nas 250gt ne postoji u ponudi). nadao sam se da neko zna ove informacije... On 25. 2. 2024. at 17:44, alexanto je napisao: Ne znam za taj GT ali ovaj SR 250 je za tih 3600 evara fantastičan pazar sa svim opcijama koje pruža. On 9. 5. 2024. at 13:51, Gordak985 je napisao: Kakva ti je potrošnja? Sent from my 2107113SG using Tapatalk On 26. 5. 2024. at 20:34, Darko- Sheki je napisao: Zdravo, ima li novina za sr3? Kako se pokazao? Upravo sada, Darko- Sheki je napisao: Ne znam kako se pokazao kod ovog decka sto ga vozi, sto je pisao vec da je uradio prvi servis. Nadam se da je ok. Ovaj sr4 hvale dosta. Tako se nadam da je slicno i sa nasim. Ja odgledah svaki test i video koji ima i probao sam ga i zagledao u salonu bas, deluje odlicno i kvalitetno 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivan 68 Napisano Maj 28 Svrati ponekad, 94 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio MP3 300 Prijavi odgovor kao problematičan 13 hours ago, Darko- Sheki said: Na Zrenjaninskom putu. Skuter entar. 13 hours ago, zorzis said: To je to tu sam i ja. Ja sam Vlasnik Skuter Centra pa da odgovorim da ljudi ne zovu svaka 2 dana Gde god da ste platili u Skuter centu ili Nautici motori dolaze u isti dan svima jer je zajednicki lager. Tako da ne moze da se desi da neko dobije pre a neko kasnije. Potpuno RAZUMEM da svi sa nestrpljenjem cekaju skutere ALI MI IH NE PROIZVODIMO VEC FABRIKA KOJOJ JE UREDNO NARUCENO I PLACENO, i platili smo da dobijemo sto brzu isporuku !, Postoje objektivne okolnosti na koje mi nemamo apsolutno nikakav uticaj ...U TOM SMISLU SVI KOJI NE ZELE DA CEKAJU NUDI IM SE VRACANJE KAPARE JER NAMA TUDJE PARE NE TREBAJU. svi koji su rezervisali skutere , dobice ih cim stignu jer je i nama u interesu da prodajemo skutere, a ne da vracamo rezervacije i da nas ljudi krive za stvari na koje mi nemamo uticaj. svako dobro svima i nek smo svi zivi i zdravi 2 1 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zorzis 60 Napisano Maj 28 U prolazu, 32 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki zx10r Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na odgovoru kako meni tako i drugima 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...