Ivanho 0 Napisano Februar 22 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drugari, Trebaju mi lambda sonda i oba nosača motora za Yamahu xmax 250 (2012), pa sam hteo da pitam gde mogu da se nabave osim u Platneru. Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15862 Napisano Februar 23 Integrisan, 9295 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Probaj Motoklinika, Motorum....imas brojeve na gugletu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sreta_ 7 Napisano Februar 23 U prolazu, 0 postova Lokacija: NS Motocikl: SUZUKI V Strom DL1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 22 sati, Ivanho je napisao: Pozdrav drugari, Trebaju mi lambda sonda i oba nosača motora za Yamahu xmax 250 (2012), pa sam hteo da pitam gde mogu da se nabave osim u Platneru. Hvala probaj kod Pere u NS, 063 566 514 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...