VelikaBeba 493 Napisano Februar 20, 2024 Svrati ponekad, 161 postova Lokacija: Bački Jarak Motocikl: Suzuki GSX 750 inazuma Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem moje magare. Čista fabrika. 98.godište. Prva boja, par sitnih ogrebotinica. Upravo urađen servis štapova, pre 800km obe kočnice, servis karba i mali servis. Tad zamenjene i obe gume. Prednja stariji dot, ali nova. Evo i link http://www.polovniautomobili.com/motori/23349639/suzuki-marauder-gz125 Za forum može za 1100e fixno. 7 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 1962 Napisano Februar 21, 2024 Drug član, 1057 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Jednostavno prelepo. Srećna prodaja, a verujem da će brzo otići. Izvinjavam se, nisam mogao da se uzdržim komentara. 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VelikaBeba 493 Napisano Februar 27, 2024 Svrati ponekad, 161 postova Lokacija: Bački Jarak Motocikl: Suzuki GSX 750 inazuma Prijavi odgovor kao problematičan Otputovao...sad potraga za sledećim... 3 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8139 Napisano Februar 27, 2024 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Šta gledamo, znam da ne robuješ "klišeu"...? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VelikaBeba 493 Napisano Februar 28, 2024 Svrati ponekad, 161 postova Lokacija: Bački Jarak Motocikl: Suzuki GSX 750 inazuma Prijavi odgovor kao problematičan Iskreno, malo sam tesan s kešom. Tako da ću morati da se zadovoljim s motorima 1,5-2k eura. Video sam par nekih er5 koji se uklapaju i okačio sam ih u "pomoć prijatelja" da ekipa proceni. Možda neko ponudi i van toga... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8139 Napisano Februar 28, 2024 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Video sam, u međuvremenu, i mislim da sa er5 nema greške, lepo ćeš se navozati, a kada se sklope kockice... CB500 je isto vrlo upotrebljiv motor, ali verovatno probija budžet. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 1962 Napisano Februar 28, 2024 Drug član, 1057 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan pre 27 minuta, DraganNS je napisao: Video sam, u međuvremenu, i mislim da sa er5 nema greške, lepo ćeš se navozati, a kada se sklope kockice... CB500 je isto vrlo upotrebljiv motor, ali verovatno probija budžet. Na oglasima je gotovo nemoguće naći dobar CB500, bar ja nisam video. CBF500 je skuplja varijanta ali i takođe dosta unapređena i ulepšana, mlađa. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...