mihajlovic11 54 Napisano Februar 16, 2024 U prolazu, 63 postova Lokacija: beograd Motocikl: liberty 125, beverly 250....... Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko od kolega ima preporuku za neki Beverly ?Godište mi nije bitno, samo da je skuter u što boljem stanju , i da je od 200 do 400 kubika, onaj od 500 kubika bih zaobišao. Planirani budžet je oko 2000€ Poslato sa STK-L21 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5634 Napisano Februar 17, 2024 Drug član, 2513 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Africa RD07 Prijavi odgovor kao problematičan Eve ga moj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Surla85 694 Napisano Februar 17, 2024 Zainteresovan, 345 postova Lokacija: Bečej Motocikl: Aprilia ETV Prijavi odgovor kao problematičan X9 250 Hondin agregat ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mihajlovic11 54 Napisano Februar 17, 2024 U prolazu, 63 postova Lokacija: beograd Motocikl: liberty 125, beverly 250....... Prijavi odgovor kao problematičan @drmilan_Joj, gledao sam ga, nije da nisam......Da su plastike u boljem stanju, već bih bio na putu za SU....Da li mu radi kilometar sat ?Poslato sa STK-L21 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mihajlovic11 54 Napisano Februar 17, 2024 U prolazu, 63 postova Lokacija: beograd Motocikl: liberty 125, beverly 250....... Prijavi odgovor kao problematičan X9 250 Hondin agregat ?Hvala na ponudi.....isključivo me zanima Beverly Poslato sa STK-L21 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5634 Napisano Februar 17, 2024 Drug član, 2513 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Africa RD07 Prijavi odgovor kao problematičan 56 minutes ago, mihajlovic11 said: @drmilan_ Joj, gledao sam ga, nije da nisam...... Da su plastike u boljem stanju, već bih bio na putu za SU.... Da li mu radi kilometar sat ? Poslato sa STK-L21 pomoću Tapatoka Pa to malo se da resiti, makar za beva ima delova svuda. A i za cenu za koju sam zacrtao da ga dam, mozes ga srediti u fulu po zelji i da je i dalje u okviru planiranog budzeta. Al dobro to smo mi polupani u glavi koji volimo da cackamo stalno nesto oko motora. Moj plan je bio da sredim tip top, u tamniju plavu itd, al sve sad cu sad cu i navikao se, dosao bebac, i eto ga. Radi km sat, nova sajla stavljena, al crkla mi skoro sijalica na desnoj strani km sata pa nikako da se nakanim da skinem plastike da promenim sijalicu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mihajlovic11 54 Napisano Februar 17, 2024 U prolazu, 63 postova Lokacija: beograd Motocikl: liberty 125, beverly 250....... Prijavi odgovor kao problematičan Ma znam da se sve to rešava, ali mi se ne cima odmah sa farbarima po kupovini skutera....A što se tiče polupanih u glavu, tu sam prvi , imam dijagnozu, sve mora da bude u vinklu Sijalica u satu je najmanji problem.Ajde, još malo da razmislim.....Poslato sa STK-L21 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mihajlovic11 54 Napisano Februar 17, 2024 U prolazu, 63 postova Lokacija: beograd Motocikl: liberty 125, beverly 250....... Prijavi odgovor kao problematičan Kako Vam izgleda ovaj primerak..... Piaggio Beverly WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Piaggio Beverly, 2008. godište, Scooter, vozilo prešlo 32630 km, Smederevska Palanka. Cena 1.799 € - Motori - Polovni Automobili Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mihajlovic11 54 Napisano Februar 18, 2024 U prolazu, 63 postova Lokacija: beograd Motocikl: liberty 125, beverly 250....... Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima na komentarima i zapažanjima o pomenutom skuteru Veoma mi znači Poslato sa STK-L21 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 5194 Napisano Februar 18, 2024 BJB Maxi Scooter Club, 6054 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Postaviš subotom u 9 uveče link za motor u sekciji Kupujem i u nedelju ujutro u 8 negoduješ jer ti niko nije odgovorio... Ne ide to baš tako na Forumu. Druga stvar, šta da ti ljudi kažu sa ovih slika koje nisu baš najboljeg kvaliteta? Da je siv i da je slikan bez vizira... Često i kad su bolje fotke, nisu odraz stvarnog stanja motora već se mora pogledati uživo. I onda se ne vidi gomila nedostataka. Jbg kod kupovine polovnih vozila je tako: mora se obilaziti i u svaki dobro zagledati i moliti Boga da ti nije promaklo nešto kardinalno. Ko hoće to da izbegne pravac moto salon i novo. Često i to nije bez problema. Alternativa tome je kupovina od poznanika, drugara, komšije, rodjaka, gde se zna istorija vozila. Dalje nema... Srećno u potrazi! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11380 Napisano Februar 18, 2024 Ne silazi, 2326 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan 15 hours ago, mihajlovic11 said: Kako Vam izgleda ovaj primerak..... Piaggio Beverly WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Piaggio Beverly, 2008. godište, Scooter, vozilo prešlo 32630 km, Smederevska Palanka. Cena 1.799 € - Motori - Polovni Automobili Deluje ok.Imao sam takvog,malo je trosio.konkretan skuter treba pregledati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mihajlovic11 54 Napisano Februar 18, 2024 U prolazu, 63 postova Lokacija: beograd Motocikl: liberty 125, beverly 250....... Prijavi odgovor kao problematičan Postaviš subotom u 9 uveče link za motor u sekciji Kupujem i u nedelju ujutro u 8 negoduješ jer ti niko nije odgovorio... Ne ide to baš tako na Forumu. Druga stvar, šta da ti ljudi kažu sa ovih slika koje nisu baš najboljeg kvaliteta? Nisam mislio ništa loše.....Znam kako funkcionišu stvari na forumu, ne na ovom na kojem sam od skoro član, ali znam kako to radi na drugim forumima.....Nisam ni očekivao da mi neko sa više iskustva o Beverly kaže "to je to....kupuj", nego čisto onako informativno, kako u načelu izgleda skuter....Svako dobro.Poslato sa STK-L21 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mihajlovic11 54 Napisano Februar 18, 2024 U prolazu, 63 postova Lokacija: beograd Motocikl: liberty 125, beverly 250....... Prijavi odgovor kao problematičan Deluje ok.Imao sam takvog,malo je trosio.konkretan skuter treba pregledati.Hvala druže.....Bio sam jutros i pogledao motor.....na oko, onako solidan, tu i tamo po neka ogrebotina, ali ništa strašno što već ide u skladu sa godinama skutera....Ima vizir i original kofer u lošem stanju.....Ma sve bih mu to oprostio......sve dok nije upalio motor....radi kao vršalica Odustao sam od kupovine u SP i u povratku kupio Beverly iz BG Poslato sa STK-L21 pomoću Tapatoka 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokes 3061 Napisano Februar 18, 2024 Drug član, 1072 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Classic Prijavi odgovor kao problematičan Dobro je, nisi džaba išao... Video si kako nešto ne treba da radi, kako bi lakše prepoznao onog koji radi zdravo.Neka je sa srećom kupovina, očekujemo neko detaljnije predstavlja predstavljanje Sent from my SM-G996B using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mihajlovic11 54 Napisano Februar 18, 2024 U prolazu, 63 postova Lokacija: beograd Motocikl: liberty 125, beverly 250....... Prijavi odgovor kao problematičan Hvala druže.....biće i predstavljanje u odgovarajućoj temi......Evo samo malo da zagolicam maštu Poslato sa STK-L21 pomoću Tapatoka 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 5194 Napisano Februar 18, 2024 BJB Maxi Scooter Club, 6054 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Ovo deluje kao bombonica Neka te lepo služi i da se sit njime navozaš 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mihajlovic11 54 Napisano Februar 18, 2024 U prolazu, 63 postova Lokacija: beograd Motocikl: liberty 125, beverly 250....... Prijavi odgovor kao problematičan Hvala.....Biće sutra malo više detalja....Poslato sa STK-L21 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11380 Napisano Februar 18, 2024 Ne silazi, 2326 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Karburator ili ubrizgavanje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mihajlovic11 54 Napisano Februar 18, 2024 U prolazu, 63 postova Lokacija: beograd Motocikl: liberty 125, beverly 250....... Prijavi odgovor kao problematičan Na žalost....ili možda na sreću, vreme će pokazati, u pitanju je model sa karburatorom .To je 2006, prelazno godište, kada sam išao da gledam motor potajno sam se nadao da je IE ali nije......Poslato sa STK-L21 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11380 Napisano Februar 19, 2024 Ne silazi, 2326 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Valda je membana na karbu u dobrom stanju.Slabo ih ima. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mihajlovic11 54 Napisano Februar 19, 2024 U prolazu, 63 postova Lokacija: beograd Motocikl: liberty 125, beverly 250....... Prijavi odgovor kao problematičan Posle kraće probe skutera, deluje da je membrana u OK stanju, Pre kupovine ovog Beverly, vozio sam 10 godina Liberty "poštara" 2000 god, nikada nisam imao problem sa membranom.....za svo to vreme možda sam samo dva puta čistio karburator.Poslato sa STK-L21 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16266 Napisano Februar 19, 2024 Integrisan, 9373 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Ne može biti 2006 jer svi tog godista su IE. Može biti da je 05 sa prvom regom 06 pa je tako zaveden kao da je 06. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mihajlovic11 54 Napisano Februar 19, 2024 U prolazu, 63 postova Lokacija: beograd Motocikl: liberty 125, beverly 250....... Prijavi odgovor kao problematičan Eto ti sad....sruši mi sneška čas posla Na oglasu piše da je 2006 Videću danas po papirima šta piše, popodne idem sa čovekom kod notara da završimo ugovor....A svakako će biti posla i za tebe...., barem da se upoznamo, popijemo kafu i pregledaš makinu.....Poslato sa STK-L21 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11380 Napisano Februar 19, 2024 Ne silazi, 2326 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Nije srusio sneska.Snesko je vec bio beo i od snega,a dolazi toplije vreme. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mihajlovic11 54 Napisano Februar 19, 2024 U prolazu, 63 postova Lokacija: beograd Motocikl: liberty 125, beverly 250....... Prijavi odgovor kao problematičan Poslato sa STK-L21 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...