Саша 321 Napisano Februar 16, 2024 (promenjeno) Svrati ponekad, 83 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki SV1000S, Bmw R1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima! Evo kako tema kaže zagolicalo me je da možda stavim neki after market auspuh na svog ljubimca, pa me intresuje da li je neko od vas to radio na pomenutoj vrsti motora i kakvi su utisci? Ovako fabrički zvuk mi je nekako kao što bi u Maratoncima rekli "slab, jadan, nikakav" , a opet ne bih da "bacim" pare na nešto a dobijem ništa . Tako da neke preporuke bi dobro došle... Promenio Februar 16, 2024 član Саша Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Patriota 786 Napisano Februar 16, 2024 Zainteresovan, 479 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Bez komplet grane tesko da ces nesto dobiti,ako se ne varam njemu su katalizatori ti koji prave problem i utisavaju ga,Tako da ako mene pitas,samo top da uzmes je bacanje para 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Саша 321 Napisano pre 21 sati Svrati ponekad, 83 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki SV1000S, Bmw R1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Evo upgrade teme i motora. Ugrađen Akrapovic! Taman glasan da me cuju u saobracaju , a opet tih dovoljno radi mira u komsiluku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...